Přejít na obsah

demontáž bočníko okna


maxb3

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

rád bych se zeptal, jestli někdo ví, jak zdemontovat zadní boční skla u FabII. Jsem ve fázi, že mám zdemontované obložení, ale nevím jak vyndat hlavní sklo z posuvné lišty. V liště je nějaký umělohmotný kolík, který se pravděpodobně bude muset vyndat, nevím však správný způsob, abych sklo nerozbil. Skla vyndavám, protože chci lepit tónované fólie.

Předem děkuji za radu.

maxb3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten váleček je ze dvou částí, nejdřív zašroubuješ do té díry v něm dlouhej šroub M5 a vytáhneš ho ven a potom ten větší stejným způsobem ale větším šroubem, myslím že M8...... A neb na prasáka to násilim vytlačit dovnitř a pak po demontáži agregátu vylovit ze dveří :palec2:

Ale mam pocit že to okno vyndáš až po demontáži pevného skla....

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za návod, myslel jsem si, že kolík musí ven, ale bál jsem se ho násilně vyndavat. Jinak fólie jsem vždy lepil u vyndaného skla, mám obavy, že při pouhém nalepení jen na část okna se může fólie shrnout.

Nevíte někdo, kde nabízí homologované autofólie. Vím. kde je možné je koupit v ČB, ale naposledy jsem je pořizoval před 5 lety a tehdy ještě žádné schválení neměly.Dík.maxb3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...