JURAJ1982 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Zdravim menim spojku ale pri rozoberani tahla tahometru mi tam spadol ten kolik z ozubenim kolieskom umelim do prevodovky cez ten otvor kde sa leje olej chcem sa spytat ci to bude prevodovke vadit ak ho tam necham to na tachometer kupim nove za odpovede dakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Treba VYTIAHNUT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURAJ1982 Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 A ako musim rozobrat celu prevodovku mam ju von vonkajsie klby som dal dolu tam neni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXxTRA Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 normalne kup na nahon novy a o stary se nestarej, ten plast ocelovym prevodovym kolum nic neudela, jenom ti doporusim brzo vymenit olej, ale kousky plastu v nem stejne nenajdes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURAJ1982 Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 Zdravim takze tahlo som vytiahol dal som novy pritlacny tanier lamelu pouzitu ale dobru priemer 7.5 lozisko to iste stary tanier bol velmy odrety myslel som ze to trhanie pocas jazdy prestane ked ho vymenim ale stale to roby trocha slabsie ale trha menil som aj veniec v com moze bit problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts