Fonci Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Ahoj všici, mám OII r.v. 2005 motor 1.6mpi a dnes jsem zpozoroval při rychlostech kolem 60km/h při průjezdu zatáčkou(pravotočivá) mi bouchá jakoby přední náprava u řidiče nebo kolo nevím přesně co by to mohlo být, když srovnám kola tak to už tolik nebouchá ani to nejde slyšet, včera jsem si přehodil letní pneu tak nevím jestli to nebude mít souvislost ale včera to nedělalo napadá mě jestli jsem to neutáhl moc na krev a nebo špatně vyvážené kolo bo tak něco nemáte někdo zkušenost popřípadě info co by mi pomohlo tuto záležitost vyřešit? všem děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Nebo ložisko? Dělá to i při levým rejdu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 alebo utiahli málo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonci Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 (edited) při levém rejdu u řidiče to nedělá naopak malinko to pociťuji u spolujezdce a přitom pravém rejdu do fakt bouchá že i přítelkyně si všimla a říká co to je tak jsem zastavil a zkontroloval utažení šroubu a ty se ani nehnou ani na jednu stranu tak nevím jestli to není přetažený ale to spíš ne Edited March 15, 2011 by Fonci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts