Přejít na obsah

závada spojky


renault

Doporučené příspěvky

Muj otec si zakoupil Yety 1.2. První dojmy byly velice pozitivní. Auto má asi 6 měsíců, najeto 7800 km a u auta totálně odešla spojka. Tak zavolal servis asistanc, auto si odvezli a pak přišla studená sprcha :aggressive: .volal škoda servis ,že kompletně shořela spojka a závadu neuznají na garanci.že si to způsobil sám stylem jízdy . :smich: Tak docela drahý svezení .Otci je 60 let a jezdí zhruba 40 let .Škodovce asi dochází kačky ,tak se z lidí snaží tahat peníze jak to jen jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je aspon 4x4 ,ale ta 1.2 je jen náhon na předek a v terenu nikdy nebyl. otec s ním jezdí jen po okrese a auto snad ještě nejelo přes 100 km v hodině. koupil si ho na důchod a je velmi klidný řidič. Teď je to jeho 3 škodovka. vždy měl nové a téměř bez problémů .Holt už škodovka je jak číňani ,tam nic nepřekvapí .(Ja osobně mám suzuki samurai najeto 250 tis km a spojka původní a to auto jezdí převážně v terénu .Puvodně jsem uvažoval také po tom že si koupím Yeti 4x4 ale po této zkušenosti ani náhodou. zustanu u nové suzuki vitara tam je aspoň trochu jistota.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem pujcenou 1,8 tsi, najeto cca 30000 a uz ma spojku dvakrat vymenenou. Ale zase to je auto na pujcovani, za vsechno prej mohla casta jizda v terenu. Lidi to tahali do kopce pres spojku a bylo!

Při 30tkm dvakrat vyměněná spojka :feve: z duvodu že auto jezdi v terenu snad obstoji u ferrari , ale ne u yeti . Na co se dělá prodloužená výměna oleje aby zákaznik ušetřil ,když předtim vymění dvakrat spojku, jednou turbu a doživotní řetěz k tomu . :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...