Seiger86 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? Kdysi jsem se zajímal o dodělání u Fabie: - je třeba odčalounit sedačky - a potřebuješ dečky, řídící jednotku(y), vypínače, kabeláž, odhadl bych to tak na min. 5 tis. za obě sedačky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 hlavně u OII je jiná panel climatroniku,kde jsou ovladače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 hlavně u OII je jiná panel climatroniku,kde jsou ovladače Jj, na ten jsme zapomněl:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fan!s Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji. Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosta1.8 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? No taky asi nebude jednoduché zašít potahy sedaček zpět - musíš taky zhodnotit jak moc seš šikovnej kluk-všechno si asi nemůžeš nechat udělat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? No taky asi nebude jednoduché zašít potahy sedaček zpět - musíš taky zhodnotit jak moc seš šikovnej kluk-všechno si asi nemůžeš nechat udělat. Můžeš mi říct,co chceš šít zpět??Vidím,že o tom nemáš ani páru,asi tak jako o tom ESP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozko Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 (edited) hlavně u OII je jiná panel climatroniku,kde jsou ovladače Jj, na ten jsme zapomněl:-) Ale aspoň orientačne tú sumu by si mohol naznačiť Edited November 14, 2007 by jozko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozko Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji.Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš. tak som zle odcitoval, asi ty to budeš vedieť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fan!s Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji.Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš. tak som zle odcitoval, asi ty to budeš vedieť. vyhřívané dečky do sedaček – cca 2000,- kabeláž + ŘJ – cca 2000,- jiný panel klimatizace – cca 2000,- šikovného autoelektrikáře 1000,- 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareba Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Můžete někdo poradit kde sehnat za rozumnej peníz ty vyhř.dečky. přestaly mi vyhřívat sedačky (teda hlavně u řidiče) a vypadá to na vadnej výhřev v sedadle. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 (edited) Můžete někdo poradit kde sehnat za rozumnej peníz ty vyhř.dečky.přestaly mi vyhřívat sedačky (teda hlavně u řidiče) a vypadá to na vadnej výhřev v sedadle. Dík Tady na fóru je někdo nabízel. Stačí hledat. Bazar/prodám/Náhradní díly např. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40431 Nabízelo je tam víc lidí. Edited March 3, 2008 by j0ska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automoto Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný?nieje problem kludne ti to dodelam.iba ovladace si urcis kam chces.doba montaze je asi 8 hod cena je 4500kč a som z Holíča to je pri hranici s CZ -Hodonin.ak mas zaujem posli tvoju mailovu adresu na automoto@centrum.sk poslem ti foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automoto Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Tady na fóru je někdo nabízel. Stačí hledat. Bazar/prodám/Náhradní díly např. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40431 Nabízelo je tam víc lidí.decky sa daju opravit normalne stiahnes potah a spojis prepalene draty stlacacim korytkom.vydrzi to normalne dalsi provoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol@f Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 jak je to s odstrojenim kozenejch sedacek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpad Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 (edited) Mám možnosť zohnať dečky z Fábii. Budú pasovať na Octáviu II. Edited September 21, 2008 by arpad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpad Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 pls nikto neporadí? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFelix Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 já mám nové sedačky s výhřevem, ale v autě nebyl není někdo kdo už dělal či dělá?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyS Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 kabeláš mam a panel si sezen a pak uz to jen napojit, nic na tom neni, jen musis trosku rozdelat intros. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFelix Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 nj ale já co se týče auta a zvláště elektriky nejsem moc zručný a nerad bych něco pokazil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyS Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Tam neni co, mas konektory co zacvaknes do vyhrevu,piny do climatronicu a dva napajeci draty pres pojistkovku. nic vic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFelix Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 climatronik nemám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 si nejsem jistej, jestli je tahle kombinace- climatic- výhřev vůbec možná. myslím z hlediska kolečka ovladače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Je..v ovladači Climaticu jsou kolečka pro výhřevy..taky jsem na to koukal svého času jak blázen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 aha, to jsem nevěděl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts