Přejít na obsah

Netěsnící spoj hadičky zadního ostřikovače


Bricktop

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

mám dotaz ohledně netěsnící hadičky ostřikovače zadního skla. Přestal mi fungovat zadní ostřikovač, takže jsem pátral po příčině, a zjistil sem, že je to netěsnící hadičkou. Ten spoj hadičky je v motorovém prostoru, zhruba mezi krytem tlumiče levého kola a nádobkou na brzdovou kapalinu. Jakmile zapnu ostřikování, tlakem kapaliny se hadička v tomto místě "rozpojí" a teče. Dá se to někde koupit? Dnes jsem se ptal v jedné poměrně dobré mototechně a nevěděli...

Dík za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš tam ešte to staršie prevedenie spojenia (čierne ukončenia hadičiek) alebo to novšie ( na jednej strane hadičky je taká biela rychlospojka)??

ak tam máš to druhé riešenie,tak pozri do tej bielej rýchlospojky či ti nevypadol malý gumový krúžok (tesnenie)..

Byl sem to omrknout a mám to novejší provedení, rozpojil jsem to a nafotil (viz fotky), žádný gumový kroužek tam nevidím, nebo se pletu? Dá se to někde koupit?

post-49857-0-80215900-1300552475_thumb.j

post-49857-0-50982000-1300552489_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Takže se po delší době ozývám... Kroužek, co máš na fotce, tam mám, přesto to netěsní. Připadá mi, že to de až moc lehce rozpojit a zase nasunout (není tam ani žádná pojistka, která by se musela zmáčknout před rozpojením), nemůže být problém třeba v tom, že je tam ulomená nějaká pojistka nebo něco podobného?

Jinak jsem se ptal v mototechně a borec mi žekl, že koncovku mají, ale prý to de hodně špatně vyměnit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

To tvoje řešení s kouskem gumové hadičky si dost dobře nedokážu představit... Na jedné straně by to snad ještě šlo nasadit a přitáhnout, ale na druhé části spojky (samec) je to vzhledem k jejími tvaru skoro nemožné udělat. Dnes jsem spojku kolem dokola zkoušel utěsnit tavící pistolí. Kdyby tam nebyl tak strašně blbý přístup a šlo to nějak otočit, určitě by to fungovalo, bohužel zespoda se mi to nepovedlo utěsnit a furt to tama chčije... Su nasraný jak nikdy! Fakt už nevím, co s tím....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 let později...
  • o 1 rok později...

Zdar, taky me to netesnilo. Tesneni jsem vubec nenasel. Tak jsem koupil O-krouzek 5x1,5mm. Vypadalo to jak kdyz to nezacvaknu. Chtelo to vic zatlacit Ale neni ran moc mista. Pri oprave jse Mel vycvaklou tu ridici jednotku nebo Co to je za bazmek. Nyni tesni. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...