Přejít na obsah

Vůle v řadící páce


Doporučené příspěvky

Ahoj,nejdřív se omlouvám jestli sem napsal do blbé sekce...ale nemůžu najít žádný téma a nic podobného nikde jinde :) Mám vůli v řadící páce... a to v poloze neutrálu cca 1 centimetr na obě strany .... Jsem na tyhle detajli děsnej puntičkář a fakt mě to štve... Když sem se ptal svého mechanika tak na mě čuměl jak na debila že se stim ještě nikdy nesetkal... :rolleyes: kde je problém?? někde vté kulise?? nebo nejáké silikonové pouzdro někde v táhlu? ani nevím jak je to řešený takže si to nedovedu ani představit,řešil jste někdo tenhle problém? :help: hodí se mi každá rada a pomoc,popřípadě finanční náročnost opravy ... :) díky moc :) Mám F1 RS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím zda jsem tvůj "problém" správně pochopil :unsure: , ale myslím, že to je naprosto normální. Když máš vyřazeno, což je vlastně uprostřed, tak tam je dráha(vůle do stran) pro řazení kvaltů , jak jinak by jsi chtěl řadit například 1čku popř. 5tku? :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau :) .. nepochopil :) nejsem kreten a vim ze radicka jde do starny kvuli razeni :D ale v neutralove poloze kdyz ji davam do leva (jednicka,dvojka) a nebo do prava (petka,šestka) tak ma mít jistej odpor... odpor nejáké pružiny.. a mě se tam kvrdlá jakoby tam žádná nebyla... když bych vyřadil a jel slalom... hází tam sebou do stran jak splašená a přitom má držet!! :) chápem se? prostě někde vůle a potřebuju vědět kde bejvá nejčastěji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď už to dává smysl ;) když dám páku doprava nebo doleva, tak je cítit tah zpět na střed, ale to je asi tak vše co ti k tomu mohu napsat... Nejspíš se tam o to stará nějaká ta pružina a jestli ti to tam lítá jak pé*o v gatích, tak je něco špatně :wacko: rozebrat>zkontrolovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...