danspring Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Zdravim chlapi, potřeboval jednu malou radu a to, že u supa 1.9 Tdi 96 kw, mi chcije jaksi chladič, ač to auto má nalítanou kolem 80 tis. km. Nevíte, jakym způsobem ten chladič má jít ven?? Zda mám sundavat nějakym způsobem přední nárazník, plastový čelo atd?? A pokud by se mi to náhodou podařilo, kolik se tam leje nemrznoučky+destilky?? Děkuji :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laras Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 (edited) ahoj, Jo ja jsem menil chladic taky kolem 70 tis protoze chcal.... jinak musis sundat naraznik, celo (velky torxy myslim), plastovy prkotiny, svetla myslim ze ne, odklopit kondenzator klimy, a jses tam . a mnozstvi ti uz nevim. zkusim pohledat - daval jsem tam jen G12 a neredil jsem to Edited March 22, 2011 by Laras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 daval jsem tam jen G12 a neredil jsem to toto by som nedoporučoval,pretože samotná G12 je agresívna....naplnil by som to pomerom 1:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danspring Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 ahoj, Jo ja jsem menil chladic taky kolem 70 tis protoze chcal.... jinak musis sundat naraznik, celo (velky torxy myslim), plastovy prkotiny, svetla myslim ze ne, odklopit kondenzator klimy, a jses tam . a mnozstvi ti uz nevim. zkusim pohledat - daval jsem tam jen G12 a neredil jsem to Díky za radu. Prosimtě a ten chladič je až za klimou u sahary. Co s tou klimou, vyndat ten chladič spodem, nebo nejak na storc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
žralok Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Klimu odděláš jen od auta a vytáhneš chladič. Fotky jsou z 2,5 ale to je stejné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laras Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 kecám! redil jsem to.... omlouvam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danspring Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 (edited) Díky všem za fotkyTo Laras: kolik jsi tam lil toho fridexu s destilkou? Děkuji Edited April 23, 2013 by žralok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 fridex dúfam nemyslíš vážne??...jedine G12 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/hfg096109-chladici-kapalina-g12-felicia-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb-superb-2.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danspring Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 (edited) samozřejmě myslím G 12, ne fridex... Edited April 23, 2013 by žralok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanny84 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Nevíte jaký je rozdíl mezi G12 a G12+ a dokonce G12++? Díkes!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
susta Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Ahoj supí bratři. Nechci zakládat nové téma kvůli jednomu příspěvku, tak píšu sem. Trefil sem svým miláčkem nějaké zvířátko a krom mřížky v nárazníku to odnesla jakási přepážka nebo jak to nazvat, co podle mě slouží jako svod vzduchu k chladiči. Chtěl bych to vyměnit, ale nevím jak se to přesně jmenuje. Hledal jsem to na kelly, ale bez výsledku. Ten plast jde vidět na první fotce od žraloka. Předem díky za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
žralok Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Nevím co přesně myslíš ale budu tipovat. V kelly se to jmenuje střední držák předního nárazníku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
susta Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Ten držák to právě není. Pokud to teda není nějaká jeho součást nebo doplněk. Zkusím to takhle. Omlouvám se za malování, ale nedokážu to popsat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
žralok Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 http://www.cc-autodily.cz/vedeni-vzduchu-prave-7_7?brand=SKODA&model=SUPERB http://www.cc-autodily.cz/vedeni-vzduchu-leve-6_6?brand=SKODA&model=SUPERB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 (edited) Jmenuje se to vedení vzduchu a číslo dílu je 3U0121283A Žralok byl rychlejší. Edited April 23, 2013 by Rabbit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
susta Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 díky chlapci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts