skalsko Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Prosim poraďte, Poslední dobou se mi stává, že když si přibržďuju např. při parkování, tak mi ztuhne řízení a po chvilce opět povolí. Nevíte čím to může být. Dobíjení sem kontroloval a je v klidu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitris.K Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Kolega měl na fábce podobný problém a po kontrole veškeré kabeláže a výměně čidla se muselo dát nové servočerpadlo a už je to v klidu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitris.K Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) Jinak nové servo čerpadlo se dá sehnat kolem 7000,- TRW Edited March 23, 2011 by Pitris.K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalsko Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Lidská blbost nemá mezí... Tak sem si auto zvednul, pustil se do kontroly kabeláže a napadlo mne, že bych mohl zkontrolovat stav servo oleje... O dostupnosti víčka se zmiňovat nebudu, ale stálo to za to, nikdy bych nevěřil, že servo bude fungovat i na vzduch.... 400ml oleje to zpravilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrorisst Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 No ale určitě ještě nemáš vyhráno... ten olej se totiž někde musí ztrácet.. a u Fabky to bejvá z 90% hřeben řízení.... to by znamenalo nový řízení... ještě se zkus podívat jestly máš suchý manžety na tyčkách řízení.. jestly jo tak bych hledal někde nějakej špatnej spoj a nebo naprasklou hadici.. ale jestly budou prochcaný od servo oleje tak je to řízení v háji... pak už jen dávat pozor na značku při kupování... buď se tam dává KOYO nebo TRW.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wejw Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 přesně ten samy problém jsem měl , chyběla mi kapalina dolil sem , myslele sem ,že mám vyhráno, ale po 14 dnech zase, nakonec nové servočerpadlo asi za 5500 z vrakáče a zbavil jsem se toho :-) , ale třeba problém nemáš, ono taky mizí postupem času ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts