vydrys Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 ahooj lidi, mám takový problém. Mám Octavii 2001,1.9 tdi 81kw, je tam climatronic. Když zapnu klíček tak ukazatele na ovládání klima nenaběhnou a ani na multifunkčním ukazateli se nezobrazuje teplota venku a ventilátory ani nefoukaj. Zkoušel jsem pojistky, všechny jsou v pořádku. Nevíte náhodou co by to mohlo být? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIAGNOSTIK Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Třeba je vadná jednotka,je třeba napíchnout na diagnostiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi10 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 tenhle problém jsem měl (mám) taky . stačí vyměnit pojistku č. 5 (7,5A), dle schématu se jedna o komfortní elektriku a tempomat (mě nejde climatronic-vubec se nerozsvítí panel + vyhřívání sedadel), a je po problému. bohužel jsem nepřišel na to, proč mi ta pojistka hoří pořád dokola a tak měním co týden pojistku. na diagnostiku se zatím nedostanu, tak budu vděčnej za nějaký nápady, kde se asi stala chyba. mám taky OI 1,9 TDI 81kW,rv 2001 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vydrys Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Já už jsem problém vyřešil. Za pojistkovou skříní se mi ukostřili kabely do sebe a vyhodilo to pojistky. Kabely byli k sobě seškvařený. Takže jsem musel vyměnit kabílky a nyní je to bez problémů už to šlape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts