Stanley 8 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Sháním rozbitou řídící jednotku k Haldexu první generace. Mám mechanika, který se ji pokusí rozebrat, prostudovat a pokud možno vynalézt způsob opravy, abych ji nemusel kupovat. Pokud ji mate někdo k doma a nechcete zatěžovat popelnice odpadem, napiště mi prosím na s.boggacio@seznam.cz. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Pochybuji že existuje způsob jak jí opravit. Na 4x4 s haldexem I.g nejčastěji odchází čerpadlo a dále ŘJ, kde buď kompletně zdechne nebo je uvařenej CAN a tedy nekomunikuje s motorem atd. Jednotku není problém rozebrat, nicméně uvidíš pouze relativně drobnou desku plošných spojů kde jsou osazeny součástky bez jakýchkoli pouzder, a vše je zalité takový moc fajnovým gelem... Měl jsem vykucháno, rozebráno, pokus o opravu taktéž proběhl... ale nic z toho, budeš muset koupit jinou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joura Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 (edited) Takže pokud odejde ŘJ nebo ČERPADLO tak to neukáže ani diagnostika? Edited November 20, 2013 by Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts