Amos_cz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Zdravím , mám takovou otázku , sháním volant z Fabie I RS a chtěl bych ho dát do Fabie I 1.9 TDI , budu moc vděčný za jakoukoliv radu nebo odkaz , kde sehnat tento volant. Děkuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit.x Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Zrovna jsem koupil nový RS perforovaný volant od uživatele Martingeff. Je to asi ten nejlepší volant který jsem mohl sehnat do svý fábky, naprostá spokojenost odkaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shotik Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 jo tenhle volant z frs2 se drzi paradne ale taky se moc pekne kradou z nej bagy:) proto sem se vratil k frs1 jinak sledovat aukro a podobny inzerce. protoze obcas se nejakej vyskytne ale jsou v zalostnym stavu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit.x Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Já měl ve fabii původní čtyřramenný facelift volant, měl jsem však v plánu volant nechat přečalounit do kůže, ve spodní části byl nehezky ošoupaný od kolen... Cena obšití volantu vč bicepsů + doprava, se blížila ke dvoum tisicům Kč, tak jsem raději původní volant s bagem na Aukru prodal, doplatil koruny a koupil tohoto krasavce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amos_cz Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 (edited) Nemohl bys poslat fotku toho volantu? .. Jinak děkuju za rady,budu sledovat aukro,ale ten volant je naprosto dokonalej , proto ho sháním.. Edited April 25, 2011 by Luďa necituj předchozí příspěvky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit.x Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 (edited) Momentálně nemám čím volant vyfotit, dovolím si tedy sem dát fotku volantu z fábky člena fora "Kubox" Odkaz na bazar máš v příspěvku výše. Edited March 25, 2011 by vit.x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amos_cz Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 (edited) Ten se mi velice zamlouvá,děkuji :-) Určitě se po něm mrknu do bazaru. Jinak tohle je 1 ková fabia? .. je naprosto skvěle zařízená. Edited April 25, 2011 by Luďa necituj předchozí příspěvky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Kuděla Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Zajímalo by mě spíše přepinování toho volantu i když to sem nepatří mám OI, pochopil jsem že rozbuška nebo patice k ní je odpojená (fialový konektor s klíčem) dále mi z volantu trčí jeden faston na černém drátu a dva žluté a dva černé do žlutého konektoru co s tím vším? Dík za radu:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badger23 Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Mam doma venec volantu FRS I pokud by mel nekdo zajem, ale je teda bez bagu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts