Přejít na obsah

Změna interiéru z O1 face tdi do předface 1,6 benzín


Stanley210

Doporučené příspěvky

Ahoj,zdravim všechny.Chci se zeptat,mám možnost sehnat za pěkný peníz interiér z O1 face do předface,ale nevim,jestli nebude nějaký zádrhel např. v elektronice přístrojovky,nebo tak.Hlavně mi jde o to,že já mám 1,6 benzín a ta facová je tdi,tak bych potřeboval poradit,jestli je vůbec možné to prohodit,popř. co vše je potřeba k tomu,aby to šlo.Interiér jako takový mi je jasný,ale ta přístrojovka mi dělá trochu starosti,dokonce jsem se někde dočetl,že mi nemusí jít imobilizér a já ani nevím číslo imobilizéru,tak ať tím nakonec neudělám víc škody,jak užitku.Jinak se dodatečně omlouvám,jestli je to tu už někde popsané,ale už dvě hoďky pročítám a pročítám a na nic jsem nenarazil.Díky všem za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neřeknou číslo imobilizéru ve Škodovce podle VIN?

Vycházím z toho, že jsem dokupoval druhý klíč. VIN chtěli jednak kvůli klíči jako takovému a pak při kódování mi technik něco vysvětloval, že to potřebuje zadat do Škody a že mu pak přijdou nějaké kódy či co.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...