25leon Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Zdravim Vas zo Slovenska. Rad by som sa dozvedel, ci ma niekto skusenosti s opravou hrebenoveho riadenia (konkretne co je pod manzetou,ten klb,alebo co to tam je)Pravdepodobne sa mi tam nieco rozbylo. Ked zdvihnem auto a pomixujem s kolesom, tak mi to bucha ako zelezo o zelezo. Viete mi niekto poradit, co s tym? Dakujem vopred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmoud Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Riadenie sa da aj dotiahnut...Nemusi to hned byt tycka riadenia s capmi...Mam taku skusenost,ze to moze byt aj ulozenie stabilizatora,tak to kukni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25leon Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Dakujem, rozumiem, ale mne sa zda uplne, ze to klepe prave pod prachovkou,len ju zatial nechcem dat dolu, kym sa neuistim, ze je to fakt tak ako si myslim. Len neviem co je pod tou prachovkou, lozisko, alebo co...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmoud Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Pod tou prachovkou je schovane tiahlo riadenia s capom a je to nasrobovane na hrebeni riadenia.Skus zhodit cap riadenia z naboja kolesa a skus s nim hybat dopredu-dozadu.Nemal by si nic citit... A este jedna vec:Ked rozhupes auto,tak je pocut to buchanie?Moze sa to zdat,ze to je riadenie,ale je to ulozenie stabilizatora!(tie 2 gumy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts