Přejít na obsah

Kde sa na Yetim dava zdvihak pri vymene kolies?


ivanpav

Doporučené příspěvky

Ahoj, dnes som chcel menit letne pneu a hladal som miesto na podopretie zdvihakom. Na plastovom kryte prahu su sipky oznacujuce miesto.No nie je mi jasne, ci mam zdvihak dat na vysoky pozdlzny prieznik, ktory je hned za plastovym krytom, alebo az na vodorovne plochy za priecnikom. Skuste prosi, poradit, pripadne foto. Nerad by som nieco poskodil na novom aute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 let později...

Myslíte, že hever z Octavie bude pasovat i na Yeti? Nebo musím koupit hever přímo určený pro Yeti? Hever z Octavie bych si totiž mohl v případě potřeby půjčit ze služebního auta, budu ho potřebovat max dvakrát ročně na výměnu kol (letní a zimní pneu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam v aute od vyroby opravnou sadu bez rezervy, kdybych nekde pichnul, tak by mi byl hever bez rezervy k nicemu, nepotrebuji si ho pak pujcovat, pouziji opravnou sadu a dojedu do pneuservisu.

 

Fajerak: Take moznost, ale v tehle zime se mi to testovat nechtelo, chtel jsem se tomu vyhnout, auto je take strasne spinave, musim ho nejdriv umyt, abych vespod neco videl. Kazdopadne to asi pasovat nebude, protoze jsem koukal, hever na Yeti ma jine objednavaci cislo, nez ty hevery, co mame ve sluzebnich Octaviich.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, osobne napsal:

.... pouziji opravnou sadu a dojedu do pneuservisu.

 

zdaleka ne vždy se píchne tak, aby ta sada byla k něčemu...

 

Yeti má stejný hever se Scoutem - zřejmě kvůli vyšší světlé výšce. V případě nouze se dá u klasického zvedáku použít cihla či kus silného prkna jako podložka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Hmm, tak jsem zkoušel hever z Octavie na Yeti a asi to nepůjde, úzký a nízký zářez na vaniččce heveru, jak psal kubinj1. Bál jsem se, že poškodím nátěr prahu.

 

Je lepší koupit originál hever 1T0011031D nebo o dost levnější hydraulickou panenku? Tou panenkou bych to pak asi musel zdvihat za něco jiného než za prahy co? Půjde to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná by to šlo, tak jak psal miki53, zvedat za ramena poloos?

 

V ‎20‎.‎04‎.‎2011 na 6:50, miki53 napsal:

Mám olejový hever a opírám ho přímo o ramena poloos. Je to asi nejlepší, jelikož se zvedá přímo kolo a ne celý vůz. Takže stačí jen trochu přizvednout.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...