Přejít na obsah

Dodatečná výbava Octávia RS II


kortez

Doporučené příspěvky

Měním zaměstnání a dostal jsem od nového zaměstnavatele celkem slušný rozpočet na auto. A protože jsem patriot na škodovku a navíc motory TDI vybral jsem si Octavii RS s motorem 170 koní. Tak jsem tam nacpal co se dalo ale zjistil jsem že některé příslušenství do RS prostě nejde. Např. webasto topení tam z továrny nejde. To bych zrovna dost rád vzhledem k tomu jak pomalu se to zahřívá. Multifunkční 3ram. volant nelze..... A už ani nemluvím o MP3 v Nexusu ale to není případ jen Octávky ale celého koncernu. Truchu smutno. Nevíte náhodou jestli navigace Cruise, která MP3 umí spolupracuje i s parkovacím asistentem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To AlesioP: Chtěl jsem se zeptat jestli bude třeba vyměňovat celý volant nebo jenom ty plasty kde jsou tlačítka + řj a kabeláž. Jestli to půjde kolik odhaduješ cenu?

Máte někdo zkušenosti s tou malou navigací Cruise? Asi se nevyrovnám u Nexuse s těmi chybějícími MP3. Ovládání, kvalita zvuku, citlivost tuneru, jestli spolupracuje s parkovacím asistentem atd. Když se dá multifunční volant je potom tempomat jenom v nakodování, nebo tam musí být ještě páčka tempomatu? Díky

Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na páčke máš predsa u tempomatu tie tlačidlá. Takže nevyhnutne potrebuješ novú páčku, ak chceš dorobiť tempomat.

Ak chceš multifunkčný volant, potrebuješ jednak tie tlačidlové moduly, nejakú kabeláž naviac, ale taktiež aj celý nový volant, lebo ten tvoj nemá tie miesta na tlačidlá len zakryté nejakou krytkou. Je to proste inak vylisované. A potrebuješ taktiež vymeniť RJ volantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A s tou navigací Cruise někdo zkušenosti nemá? Poř. nějký CD měnič, který by uměl MP3 a komunikoval s Nexusem

Ke Cruise snad jde objednat original MP3 changer od Skody, mel jsem to takto myslim objednane vloni k nove O2, nez me Cruise z objednavky zrusili (dodavky az od 11/2005 !)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...