Přejít na obsah

Zadni sedacku nelze vyjmout


Doporučené příspěvky

Zdravim,

mam problem s vyjmutim prave zadni sedacky, leva i prostredni se daji bez problemu vyrahnout, ale tu pravou ven zkratka nedostanu. Mam podezreni, ze se zlomila nektera z casti pojistky. viz obrazek. Nevite prosim nekdo, zda se da sedadlo rozebrat a vyjmout, pokud by nastal takovy problem, jenz si myslim?

Predem diky za odpoved.

post-63711-0-80656300-1302297130_thumb.j

Editováno: , autor: mrjinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

for mrjinx

Mám taky tento problém. Na pravé zadní sedačce u Roomstra se mi ulomila ta páčka, která je na tvé fotce a tím mi nejde odklopit sedadlo. Jde pouze sklopit opěradlo. Jak jsi ten problém vyřešil? Je pravda, že jsem ještě neměl čas se v tom pořádně provrtat a prohlídnout to. Možná bude stačit někde zespodu sedačky zatlačit nebo zatáhnout za nějaký táhlo, ale ještě jsem se k tomu nedostal. A vozit auto do servisu kvůli takové blbůstce se mi nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim,

je to tak, byl ulomeny ten maly dil, co byl na fotce. je soucasti vetsiho dilu, ktery se musel objednat a stal 450kc bez dph, jeho presny nazev ani kod bohuzel neznam. byl jsem v servise, protoze auto je zatim v zaruce a rozvrtavat jej jsem se nakonec neodvazil. vzhledem k tomu, ze si za praci vzali par korun, tak to bylo v pohode. zaruku mi ale neuznali :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ja som tiež riešil tento problém.Som tu na fore nový ,neviem tu vložiť foto.Nestálo ma to nič,len čas a vlastnú prácu.Zámok som demontoval s vozidla.Pozostatok ulomeného kolíka som odbrúsil,cez zámok s druhej strany navrtal dierku - aby som mohol vložiť náhradný kolík.Ten som vyrobil s dlhšej skrutky,ktorá nemá po celom drieku závit.Chvilka zvárania,a hotovo.Zámok vmontovaný na pôvodné miesto a hotovo.Nevyzerá to síce ako továrenská práca,ale som spokojný.Sedadlom sa dá manipulovať ako za nova.Nuž,tie zámky som musel opraviť až 3ks.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ak sa ti dá niektorá sedačka vybrať,prezri si mechanizmus otvárania. Ten zlomený kolík tlačí na páčku ktora odistí sedadlo s ulozenia,potom sa sedadlo dá vybrať. Do auta som vošiel cez piate dvere,a páčku som odistil zozadu a zospodu skrutkovacom. Nebolo to nič zložité.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Nemohli byste někdo udělat fotku, jak ten problémový kus vypadá, případně, kam s tím šroubovákem, abych mohl sedačku odklopit? Ještě před pár měsíci vše fungovalo a teď nejde odklopit ani jedna krajní sedačka, takže se ani nemohu podívat, v čem je problém. :kol-72:

 

Tak beru zpět. Samozřejmě jsem neměl sedačky úplně vzadu. Šel jsem to ještě zkoumat, vyndal jsem bordel z kufru a... :kol-18:

Editováno: , autor: JayBee1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...