Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj, chci se zeptat. Dnes jsem přijel k baráku, je to do kopce a chtěl jsem zacouvat do řady, tak jsem vyřadil a jen to samospádem pustil dolu. Jakmile jsem dal plný rejd a auto začalo couvat začínalo to do levého předního kola dělat zvláštní pazvuk. Kdybych to měl k něřemu přirovnat je to jako, když budete vrtat vrtačkou s příklepem. Roztočíte jí naplno a pak vypnete a když bude dobíhat je slyšet takové vrnění "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" závislé na rychlosti otáčení. Stejně tak i u mého auta. Zkoušel jsem to pak ještě tady na parkovišti děla to jak při levém rejdu tak i pravém. Při jízdě rovně to neslyším, ale je to krásně slyšet v plném rejdu, řekl bych, že cím větší rejd tím to dělá více. Mám to i nahrané na telefonu, tak to sem zkusím dát. Moc děkuju za rady vážně nevím co by to mohlo být.

A13-04-11_07.05.mp3

Editováno: , autor: R.I.D.E.R
Vloženo

a dělá ti to když máš nastartováno, stojíš na místě a vytočíš kola naplno na libovolnou stranu?

když máš motor vypnutý, vytočíš kola na max. a necháš to rozjet z kopce, udělá to taky?

Vloženo

zní to jak kdyby ti drhlo kolo o něco. nemáš třeba nějak posunutý nebo povislý plastový podběh? třeba u stab. tyčky, kde je rozdělený, neodstává? jinak zvedni auto, vytoč kolo, rukou protáčej a hledej ;)

Vloženo

To jsem koukal.Dokonce jsem měl auto na heveru, kolo dole a nastartoval jsem to a dal jsem tam trojáka a nic.Jen na jedničku,když se to točilo pomaleji a kolo v rejdu sem to slyšel. Dle mě je to slyšet od převodovky,kde vychazí ven poloosa. Jestli to nebude jeden z kloubů poloosy spíš teda ten vnitřní kloub, já fakt nevím. Na ložisko to podle mě moc nevypadá.

Vloženo

Něco podobnýho mám i já..ložisko to není, to jsem měnil i když, zvuk se mailnko zmírnil a k tomu i čep jsem měnil..zkus se podívat jestli nemáš zkroucený kotouče třeba, slyšel jsem i tenhle názor

Vloženo

No dle mě by to kotouč dělal asi i při jízdě rovně ne? Nechci to tvrdit,ale na brzdy to teda netipuju. Jinak ten zvuk jsem poslouchal ještě odpoledne a je to jako když by se vzal takový ten pásek na kabely a jak si s tim lidi přidělávají poklice atd. a začal se pomalinku přitahovat, tak to bude cvakat a vrčet tak něco podobnýho je tohle,ale samozřejmě hlasitější.

Vloženo

Mě to dělá při couvání na plnej rejd na pravý straně, jinak ne..když jsem to měl nahoře a kola dole tak mi to přišlo jak kotouč zkroucenej co se dře o destičky..mě při brždění vibruje i volant tak proto jsem navrhl brzdy no.. a co ten kloub? cvakání je jejich práce, ale teď si nejsem jistej jestli to dělá i při jízdě.. zkus znovu sundat kola a předek nahoru a pozorně poslouchat odkud přesně to jde

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...