Přejít na obsah

Bolero alebo dodatocne MDI?


Doporučené příspěvky

Zdravim.

Uz niekolko dni riesim dilemu s prehravanim MP3 v aute. Vlastnim Fabiu II po facelifte a v aute mam radio Swing s Buetooth a AUX vstupom. Prehravanie cez Bluetooth sice funguje (Nokia+iPhone) ale nedaju sa prepinat skladby, listovat proste nic. Ani ID3 a o maxiDOT ani nehovorim. Alternativou by bolo AUX ale to je na rovnakej urovni akurat pribudne kablik (ak by sa dalo prepinat cez kablik mozno by mi to stacilo iPhone ma sluchadla kde sa prepinat da).

Rozhodol som sa teda pre MDI. Po tom co som pisal 5 predajcom Skoda v okoli TT tak som dostal 3 odpovede ze sa MDI dodatocne domontovat neda kedze to nieje prislusenstvo. Stvrty mi napisal ze sa to sice da ale ze to bude velmi nakladne jeho odhad bol cez 350 €. Po tom co som precital par prispevkov od KoNG-a som celkom nalomeny skusit to niekde kupit cez ebay a nejak dorobit. Co ma ale odradza je nutnost sa rypat v aute kodovat a v konecnom dosledku dokupovat kabliky (1 na iPhone+1 na USB).

Okrem toho celeho MDI som ale nasiel aj alternetivu v podobe radia Bolero. Ma to 6 cd menic a podporu SDHC do 32 GB (popravde by mi stacilo aj 4 alebo 8 GB) cim by sa moj hudobny problem vyriesil.

Trapi ma ale ci bude Bolero spolupracovat s FII Face+Bluetooth+Origo. parkovacky bez dodatocneho montovania doplnkov alebo uprav softu auta. Okrem toho Swing asi menej laka zlodejov ako bolero.

Ak teda niekto vie zhodnotit situaciu bol by som rad za kazde upresnenie alebo odporucanie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

řešil jsem přesně tuhle situaci nakonec vyhrálo MDI byla to pro mě levnější varianta páč bolero by mi na sídlišti kde parkuji asi dlouho nevydrželo :)

akorát já nemám BT HF takže MDI byla jasná volba, jinak rýpání se v autě já nerýpal nic připojil svazek nakodoval a jedeme :))))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s KoNGem o Bolerko bych se taky bál je příliš podobné Columbusu a sjetá smažka si nevšimne že má o tlačítko míň. Jinak by tam asi fungovat mělo , včetně parkpilotů ale odpovědi nalezneš určitě zde na foru. Poslal jsem Ti SZ ohledně MDI

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zdravím pánové, téma ohledně MDI jsem nenašel tak se zeptam tu.

Mám v autíčku mdi s radie SWING a chtěl bych připojit USB flash disk ale nevím který. V brožurce jsem se dočetl že podmínky pro připojení jsou FAT16 (<2GB) nebo FAT32 (>2GB)

Jsem z toho trošku jelen! :kol-28: To můžu k zařízení připojit jen 2GB flasku?

Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ak to mas naformatovane na fat32 tak mozes pouzit disk vacsi nez 2 GB

taktiez som rozmyslal nad alternativou ze mdi / bolero no po precitani mnohych komentov atd som dospel k tomu ze je to jedno z najkradnutejsich radii a to mi za to naozaj nestoji aby to lakalo dlhoprstych, MDI modul sa mi zda tiez drahy. Jedna firma v Bratislava montuje nieco podobne ako mdi tiez od skody ale stoji to asi 200 eur

Akurat premyslam nad ramcekom a radiom ALPINE no neviem ako bude pracovat ovladanie na volante s tymto radiom ak ma niekto skusenosti hodte info na spravu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

musí se "říct" autu, že přibyl nový prvek výbavy aby korektně byli přenášeny všechny informace po datovém vedení tudíž se upraví nastavení jednotky MDI a jednotky datového vedení CAN (gateway) a zkontroluje se nastavení radia (AUX)

Editováno: , autor: KoNG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...