Přejít na obsah

Zpětná zrcátka


Honza_4

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,mám na octavii pravé zrcátko menší,než levé....a říkal sem si,že místo výměni jen pravého bych vyměnil obě...protože bych přivítal blinkry v zrcátkách.Má někdo zkušenosti s těma v odkazu?jak vypadají?kolik cca vyjde lak do barvy?a co zapojení?jedná se o O1 rv 2001....díky

http://aukro.cz/m3-zrcatka-vyhrivane-led-chrom-skoda-octavia-fabia-i1559329720.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je to Tvoje auto... :)

Za mě neee... Mám už asi averzi na podobné "tuning" doplňky. Tobě vadí, že máš pravé zrcátko menší a proto ses rozhodl dát si obě menší, chápu to tak správně?

Podobné nadšení jsem měl kdysi na golfu 3 a musím ríct, že jsem v těch zrcátkách viděl prd. Jsou malá a ještě blbě do modra zbarvená. Je fajn, že jsou už připravená pro naše auto - na golfu jsem musel doupravovat jak zvenku, tak zevnitř (manual) a vypadalo to škareďě.

Jako technicky to určitě půjde - montáž bude díky připravenosti snadná a napojení blinkrů nebude problém. Máš několik možností - buď svedeš kablík k blinkru v blatníku a nebo do interiéru, kde bys mohl napojit případně i parkovačky na tu modrou.

Problém bych viděl v homologaci - hlavně v zahraničí a občas na stk.

Závěrem - taky by se mi líbil blinkr v zrcátku, ale pokud se k nějaké té úpravě odhodlám určitě nebudu chtít zmenšovat komfort rozhledu na úkor vzhledu. Takže buď nějak hezky decentně dodělat ledky do stávajících (ve tvém případě asi pravý nový -stejně velký) a nebo to vzít opravdově a předělat zrcátka z OII.

Snad jsem Ti nevzal vítr z plachet - je to jen názor :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Nezkoušel jste někdo rozdělat ty zrcátka v kloubu jestli by to nepasovalo popřípadě s malou upravou, dovařovat nějakej kus plastu pod trojuhelník se mi nějak nezdá, jak je to s ovládáním? Konektor si myslím pasovat nebude ve dvojkovém bude kabel na víc na blinkr a na osvit ale co kabely na štelování je jich stejnej počet popřípadě barvy? Můžeš hodit odkaz na ty nástavce pod trojuhelníky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám tedy přímo zrcátka z OII a sedli tam perfektně a co se týče elektriky tak jsem pouze z původních zrcátek ustřihl konektro a napájel na nové zrcátka...když si rozberete obje zrcátka jak staré tak nové zapojení je pak už jednoduché stačí se podívat kam který drátek vede.... a pouze jsem dodělal konektor na dva dráty (blinkry) a bylo hotovo pár foto

post-42295-0-73202300-1356818749_thumb.j

post-42295-0-30104400-1356818761_thumb.j

post-42295-0-74405900-1356818797_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky sem si pořídil ty zrcátka s OII a na obautodily.cz se dají sehnat nástavce pod truhelníky co maj tyhle .. a s menší upravou tak jdou krásně :)

Hned jak to bude dodělané a spasovné dodám foto .. :kol-28:

Můžem mi pls zalat odkaz na trojúhelníky ? Nejdou použít z těch z OI ? Stejně mi ty zrcátka jsou k hovnu když tam dám OII .. Díkes :)

Tohle jsou ty na OI http://www.obautodily.cz/eshop/tuning-exterier-interier/m3_zrcatka/adapter-skoda-octavia-id:1072.eshop

Editováno: , autor: Pitbull88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně nějaká konkrétní odpověd, akorát ten trojuhelník nevim nevim připadá mi že směrem k oknu chybí cca 12-15mm to se mi moc nelíbí, taky bych se bál zatejkání do auta v tom karbonu to vypadá lépe není to tak vidět,konektor by nešel přepinovat? Muselo se pájet? Barevně na sebe pasujou nebo prostě vrchní je vrchní a spodní je spodní?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak muže se to přepinovat já jsem měl konektory u nových zrcátek ustřižené tak já neměl na výběr.. a co se týče barev nevím ted přesně zda to sedí, ale pokud montujete nebo demontujete zrcátka tak je rozděláváte. Je jen otázka minuty dvou podívat se na barvy kam která vede a napsat si to pak jen napíchat konektroy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...