Přejít na obsah

Sound system - dodělávka


Doporučené příspěvky

Zdravím,

koupil jsem Yeťáka, ale mám jen obyčejný přední repráky. Chci si dodělat Sound System, ale hned na začátku mám zádrhel. Repráky, zesilovač, konektory a piny není problém, ale nevím jak s výplněma dveří. Dají se koupit nové pro SS, ale stojí cca 5500 Kč/ kus. přitom jediný rozdíl je, že mají mřížky pro střední reproduktory. Nemá někdo možnost je sehnat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..nebylo by lepší, než řešit celý sound system, použít kvalitnější reproduktory do standardních míst pro repro? určitě se dají najít takové, které by svými parametry dokázaly zvládnout kvalitu zvuku jako sound system.. SS v autě mám, hraje hezky, ale že by to byla nějaká megaultrabomba, to ne, takže bych, být tebou, zvolil dobré repro a efekt bude pravděpodobně stejný... anebo jít ještě o úroveň výš, přidat lepší zesilovač, subwoofer a bude to :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

...tak já už sound systém začínám asi trošku hanět... ty přídavné repro, co tam jsou oproti standardní zástavbě, docela solidně drnčí... a očividně nejen při hraní, ale prostě na hrbolaté cestě - prostě se ty repráky povolujou... půjde do servisu, ať to dotáhnou.... jinak při nějaké minulé návštěvě v servisu mi pan prodejce říkal, že tam mají zákazníka, kterému se rozvibrují všechny repráky při znělce radiožurnálu :-) asi nemá VW group rád Český rozhlas ;)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Pokud uz bzdes SS dodelavat.. radim rovnou cele dvere rozdelat az na plech a poradne utesnit(respektive poradne usadit reproduktory) protoze i u originalnich SS ve Skodovkach to dost casto hrci.. u nas na servise se to uz parkrat delalo .. a je to dost poznat.. na mem Yetim take.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Já bych asi do SS nešel pokud bych ho neměl od výroby. Zástavba je hodně pracná a pokud by měla hrát jak má, určitě je třeba dveře co nejvíce vytlumit. Jinak si myslím, že vytlumení plus nějaké jiné reproduktory třeba Hertz s vyšší citlivostí a woofer bude hrát stejně dobře néli lépe. Už jen vytlumení se základními repro je na hudbě znatelné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...