Jump to content

Vstřikovací čerpadlo 2,5TDI

Fanny84

Recommended Posts

Zdarec Superbááci!Vlastním Supíka 2.5 TDi, 120 kw,r.v.12/2005,V6,Edition 100 :),najeto 135 500 km. Trochu bych se chtěl více dozvědět o tomto díle "Vstřikovací čerpadlo".Slyšel jsem kdejaké pomluvy o této součásti vozu,že v případě výměny stojí nehoráznou sumu okolo 50 tis.Kč!!!Repas cca 25 tis.Kč. Sice se mě to netýká...a doufám,že také dlouho nebude,jezdím pohodově,nedávám mu "na tělo",jen ho šimrám po dálnici a to jednou za uherský rok :palec2:.Čistě teoreticky,vážně to tak stojí???A jak se projevuje závada??Děkuji za debatu a Superb jízdu!!! lol

Cau ja mam taky 2.5 Tdi a cerpadlo se me posralo :-( sehnal sem starsi ze supa co mel najeto 70tis za 14000kc :-D jinak nove i repas vijdou nastejnou 25000kc

Kupuj kloudnou naftu mejlip bych rek Verva Diesel od Benziny a jeste tam davej aditivum nejlip V.I.F prodlouzis zivotnost.Oni ty streva v cerpadle jsou mazany

naftou takze kdyz budes brat naftu nahovno casem se zadrou to aditivum by to melo promazat:-) Ja uz kupuju jenom Vervu a leju Adivitva VIF to radsi tam budu lejt kazdou nadrz

nez aby se me to stalo znova takle aspon vim ze jsem prot udal maximum no :-)

• 4 months later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

kluci umi cerpadlo na 2.5 AYM zobrazit vstrikovane hodnoty na jednotlivejch valcich?

Ale umí jen se meří ost valce versus 2 valec a vstřikované odchylky meří spíše kompresi valce.A pokud se prohodí tryska se špatnou hodnotou a do jineho valce a zavada je stale je to tryskou.

Zdravim a prosim o pomoc. Vypada to, že mi odešlo vstřikovací čerpadlo na 2,5 TDI 120kW. Netušíte někdo, kde ho sehnat za nějakou rozumnou cenu? Díky všem...

Čerpadla mam skladem full repasovaná ofiko BOSCH s dokladem,jedno tu mam jeté funkční kdybys chtěl. 

Ale umí jen se meří ost valce versus 2 valec a vstřikované odchylky meří spíše kompresi valce.A pokud se prohodí tryska se špatnou hodnotou a do jineho valce a zavada je stale je to tryskou.

To ale neznamená, že umí měřit vstřikované hodnoty. Kluk chtěl jasnou odpověď, pleteš hrušky s jabkama.

A proč rovnou nenapíšeš cenu toho čerpadla? A cenu těch repasovaných?