Přejít na obsah

Pazvuky


tomson1

Doporučené příspěvky

Ze všech mazání funguje bohužel jediné od Š., některá ostatní stav naopak údajně i zhoršují. Kdysi jsem měl nějaký int. materiál na téma zvuky a klepání všeho druhu v interiéru (díky nízké torzní tuhosti karoserie, zejména liftbacku), kde pro odstranění bylo doporučeno namazání dveřního těsnění spec. přípravkem s uvedením obj. čísla. Nevěřil  jsem tomu, hledal všechno možné, mazal vším možným a nic. Pak jsem byl ve značkovém servisu, zeptal jsem se a bylo údajně tímto způsobem vyřešeno a zdarma. Od této doby (cca 2 - 3 roky?) vyřešeno  a na těsnění nesahám.

Pokud si vzpomínám, tak i SM před nějakým časem na dotaz čtenáře v Poradně doporučoval jediný konkrétní příspěvek s obj. číslem a info, že stojí cca 700,- Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Čau. Já jsem divný zvuky při nizkých otáčkách řešil dobrý 2 měsíce. Jako řidič jsem to slyšel zcela jasně zprava, co já se nahledal příčiny a nic, No a jednou takhle říkám manželce aby otevřela kastlík a všechno to probouchala, že jestli to nepřestane tak už mi hrábne. A ona na to...proč já, vždyť to jde od tebe. Zastavil jsem, přehodili jsme se a skutečně. Slyšel jsem to zleva :o Oblast se tedy 2x tolik rozšířila a já byl bezradný. No nebudu vás napínat. Jednoho dne začalo po zimě svítit sluníčko a já si vyndal brýle z horního pouzdra.....Jo...přesně tak ! A byl konečně klid :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Ja som mal 2 vonavky california scents vedla seba v laktovej opierke :D

Pri kazdom cuvani, pohynani, diere so mal pocit, ze nieco v spolujazdcovom tapacire vypadlo alebo tam beha :D

Trvalo tyzden kym som nato prisiel...

P.S. Okuliare v tom drziaku dost casto pocut, staci ich vybrat a dat naspat a znova pokoj :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Já mám octu rok 2011...teďka na nerovnostech slychám jak kdyby mi skákaly zadní sedačky.. Myslel sem zda to neni plato kufru a po sundání furt to samé... Četl sem že to mohou dělat pirely ve dveřich a že se musej namat originálním mazáním ze ŠA. Ale už nikde nepíšou čislo toho připravku abych ho mohl zakoupit... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Přípravek Škoda, kterým jsem problémy definitivně "vyléčil " u sebe i několika kamarádů, má obj. číslo G 052 172 A1 (snad jsem v tom neudělal chybu, ale značkové servisy to stejně znají přesně) a stojí cca 800,- Kč ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...