Přejít na obsah

Motor 1.4 TSI 132 kW RS


mira

Doporučené příspěvky

Od února je v prodeji nová verze Golfu pod označením GT s motorem 1,4 TSI. Motor má výkon 125 kW v 6 000 ot. a točivý moment 240 Nm od 1 750 do 4 500 ot., spotřebu 9,8/6,1/7,4 l na sto km. Na stovku se GT dostane za 7,9 s a rozjede se až na 220 km/h. Golf je v této výbavě doplněn optickým kitem, 17" liťáky, sníženým podvozkem a ve výbavě najdete téměř vše od šesti airbagů, klimatizace, rádia s CD přehrávačem až po ESP. Vůz se nabízí pouze s šestistupňovou manuální převodovkou a stojí 719 100 Kč; model GTI s motorem 2,0 TFSI 147 kW stojí 769 300 kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hehe njn ale to by se smoulikovi mohlo povest :) ale to by to musel sehnat i s prevodovkou uz takhle to 1.8T by chtelo jinou co tam ma, nicmene jako z toho motoru dostane uplne srovnatelnej vykon co ma TFSI 2.0 v serii a kdyz by se chtel hodne snazit tak by ujel i chipovany TFSI.

Takze si myslim, ze to asi moc velky lakadlo nebude jit do dalsi prestavby nehlede nato ze ta prestavba by vysla na pul melounu min. protoze bourany to urco nesezene :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podla mna to bude dobry motor, len ta cena! A este sa mi paci, ako sa meni spotreba. Najsor v reklame som si precital u Golfu GT 7,2 ale na webe je uz pre istotu 7,4. U Fabie to je dobra volba (ak raz bude), ale u Golfu by som nevahal a bral radsej 2,0 TFSI. Ked sa odrata rozdiel vo vybave, tak za motor sa priplaca mozno len 25 tisic a to nestoji za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...