Přejít na obsah

LED v mlhovkách


alentino

Doporučené příspěvky

Pro mlhovky u O2 jsou k dispozici perfektni extremne zlute zarovky (H8-Nokya Hyper Yellow) s vybornou intezitou a dobrou zivotnosti, takze zde si myslim, ze na rozdil od potkavacich (obrysovych) svetel by to bylo samoucelne, az nefunkcni reseni, i vzhledem k pozadovane berevne teplote svetelnych zdroju do mlhovych svetel... Tak jedovate žluté a intenzivně svítící LED zdroje (a cenově dostupné) jsem zatím neviděl.

Takze zakladni otazka pro "LED do mlhovek" zni PROČ ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro vyuziti mlhovek jako denniho sviceni

Ale ja napr. mam sdruzene svitilny, ve kterych mlhova zarovka, a zarovka pro denni sviceni, mel jsi na mysli tuto zarovku pro denni sviceni ? Pokud ano, to se zde resilo (a resi v jinem threadu) jiz mnohokrat.

Pokud mas na mysli (pouze) mlhovky u predFL verzi O2, ktere jsou skutecne jen mlhovky, tak ty jako denni svetla asi pouzivat nemuzes... Mlhove svetlo (reflektor) slouzi skutecne k osvetleni prostoru pred autem, svetla pro denni sviceni naopak VUBEC neslouzi k osvetleni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Takže pokud led mají 1.4W a žárovka 35W tak z toho to spočítat? Chápu to dobre, a nebude se to nejak extremne hrat aby to nevyhorelo nebo tak neco, moc tomu nerozumím.

Díky

Martin

Protopit 35W je dost problem , zkus tam několik žarovek ruznej wataži kolik ti bude stačit , při 35W máš proud cca 3A , Nezdá se mě že by led 1.4W měla stejnou svitivost jako 35W žarovka

Editováno: , autor: zbek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

http://tuning-centrum.cz/product/63950-can-bus-zarovka-parkovaci---ba9s---bila-4xsmd-1ks-

Něco takového potřebuješ, co má CAN-BUS modul, to označení patice z hlavy nevím, ale to už by sis bez problému dohledal :palec2:

Akože si mám kupit LED (driahšiu ako žiarovka) ktorá má v sebe Rezistor, aby RJ nehlásila chybu žiarovky. Takže keď odíde LED a Rezistor bude dobrý, tak je všetko OK. Toto mi nejako nejde do hlavy! Veď od 2011/02 je povinnosťou nových vozidiel mať denné svietenie so zníženou spotrebou ... to riešia tiež takto (Odporom) alebo rozumne konfiguráiou riadiacej jednotky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...