Přejít na obsah

Maze se pamet palubniho pc


frances

Doporučené příspěvky

Jak to poznam jaka je to pamet? 1 nebo 2 nevim kde to zjistim.maze se ta pamet kde je najeta vzdalenost prumerna spotreba apod.pokud tim jezdim a startuju v prubehu dne nemazqe se.ale kazde rano po delsim stani se pamet smaze a jede nanovo.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj frances,to co popisuješ je normální jev palubního počítače!!takže palubní počítač má dvě paměti jak psal ace ventura!! a to pamět 1,která měří průměr.spotřebu a kilometry každé dílčí jízdy a pamět 2,která měří dlouhodobou prům.spotřebu a kilometry!!

vysvětlím ti to tak:PAMĚŤ 1 -dnes pojedeš z prahy do brna,hodí ti to nějaké udaje této cesty!vypneš motor a zamkneš,zhruba asi po 12hod(nevím přesně) se ti pamět vynuluje!!a cestu zpět ti to opět bude měřit nanovo!!

PAMĚŤ 2-dnes ji vynuluješ a pamět ti bude počítat kilometry a prům.spotřebu všech cest,dokut ji opět nevynuluješ,tzv.dlouhodobá spotřeba!!!

a ted to nastavení: na pravé straně volantu máš páčku,kterou ovládáš stěrače a pal.počítač!z boku páčky je tlačítko houpačka,tou listuješ v počítači,a ze spodu je tlačítko a nad ním napis RESET!!zmáčky ho jednou krátce a tím přepneš s tvé momentálně nastavené krátkodobé paměti do paměti dlouhodobé!!!pokud budeš chtít kteroukoli pamět vynulovat tak ho zmáčky a drž tak dlouho,dokud se hodnoty nevynulují!!!!!!!!!!! :palec2:

uf tys mi dal!!skoro jak ve škole :p pochopils to???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak říkáš,na tohle bohatě stačí návod :) ty s tou dobou mazaní paměti si nejsu jistej,ale je to možný že po dvou hodinách!!ikdyž kruci ted si vzpomínám,že přes den se to nestihlo vymazat,až vždycky přes noc!!já sem raději napsal víc!! :kol-143: víš jak to pak je, když napíšeš míň a ono je to víc!! -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak pánové teď jste mi pomohli, měl jsem ten stejný problém.

Mám maxidot 14 dní a nemám ten váš návod jak jste psali.

Vždycky se mi to mazalo, tak jsme myslel, že je tam nějaká chybná pamět, nebo co.

Všichni mi říkali, jak mám v pr... budíky a ona je to taková banalita :)

Tak ještě jednou Díky za ušetřený prachy :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Po nabití baterie před zimou se mi začal dít úplně ten samý problém. Jakmile jsem baterii uložil zpět do auta a začal jezdit, palubní počítač vymazal veškteré údaje po nečinosti dvou hodin, vyzkouším Vaše rady, také jsem myslel, že to bude jen nějaká banalita, ale bohužel návod k Fabii mám celý v němčině a já jsem angličtinář, takže než bych to tam vyhledal a přeložil, internet je rychlejší. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Samo reset palubního počítače často a nahodile .

Naplevelím se s VW Bora .  Mám ji rok,  různě nahodile i během jízdy se mi nuluje spotřeba a vzdálenost dlouhodobé i krátkodobé paměti. V některých momentech i zamrzá ve vymazaném stavu a nelze nikam přepínat . Samo občas přeblikne mezi paměti 1-2  .

Sleduji když je chladno je to intenzivnější. Dokážete někdo pomoci či vysvětli kde by mohla být chyba? Je na budíkách nějaký procesor?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...