Přejít na obsah

Ledky do interieru


Octavian1

Doporučené příspěvky

Tak sjem dodelal veskery osvetleni ledkama v interieru, vypada to super, nechapu ze to furt skodovka dava do zluty (kdyz v lampicce jsou ty dva body uz bily)

Pokusim se zitra nafotit ale vrele doporucuju.

Jinak nevite jak se sundavaj zrcatka? chci do nich taky dat ledky ale trosku se toho bojim, uz v OII to slo docela na ho.. sundavat. a Jaka pripadne zarovka tam je, nemuzu nikde sehnat DP tak kdyby nekdo mel budu rad za ni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na nemeckym foru to uz nekdo delal a myslim, ze se musi nejakym zpusobem naklonit zrcatko a pak se da dostat ke sroubum.

Jinak interier me az tak netrapi, ale u vnejsiho osvetleni je skoda, ze je detekce vadne zarovky, ktera hlasi ledku jako vadnou zarovrku a jedine reseni je dat tam odpor, ktery pak topi a zere stejne jako puvodni zarovka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taze to bude jeste horsi vopruz nez u OII vymenit u zrcatka zarovku, ja je zkousel dat do SPZetky a ty samo hlasily chybu. U OII ji i s odporem nehlasily. Jinak v blinkrech a zpatecce to taky hlasilo chybu ale ta zmizela akdyz jsem zaradil zpatecku a a zmacknul vystrazny, ale do SII to davat nebudu krom tech zrcatek tedy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Tak slibeny foto

Mohl by nekdo nafotit jak to sviti standartne pro porovnani, podle me je tohle besser.

Mam to i ve dverich a osvetleni nohou a kor vecer pri nastupovani je to super.

post-6554-0-50423500-1304520474_thumb.jp

post-6554-0-65578600-1304520554_thumb.jp

post-6554-0-25274200-1304520618_thumb.jp

Jen se chci zeptat, jak ti sviti led na osvetlení nohou za jizdy v SII, když normální žárovka svítí ztlumeně. Dík za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....nechapu ze to furt skodovka dava do zluty....

No nevím, každopádně čest tvé práci a proti gustu...ale za mě, ještě štěstí, že to dávaj do žluta, kdyby ne,musel bych to buď předělat,nebo změnit auto,bílý světlo mým očím nesedí,dokonce i xenony jsem nechal z auta kvůli tomu vyhodit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak se s Vámi musím taky podělít o zkušenosti s ledkami, dával jsem je všude do interiéru, tam je to v pohodě, do potkávaček jsem koupil s rezistorem, chybu nahlásí, mhlovky jsem koupil http://stualarm.cz/produkt/912h8b-halogen-zarovka-12v-s-patici-h8-blue-white-4300k/ světlo do bíla vzhledem k tomu, že to není LED odpadá problém s chybami. Nejhorší ale bylo osvětlení SPZ, pokud máte rok 2008 jako já, je tam u SPZ problém, vyzkoušel jsem asi 4 různé druhy sufitek s rezistorem a chyba pořád svítila, nakonec jsem koupil toto http://www.ebay.com/itm/190646774357?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 a štasný, že to nehlási chybu vyrazil ale asi po 1km se to zase rozsvítilo, a takto se to opakovalo pořád, tak jsem musel na každé světlo ještě napojit dva odpory do série, pokud by měl někdo zájem, můžu najít přesné hodnoty odporů, a je to ok ale bylo s tím tedy sr... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...