Přejít na obsah

Offroad parky


shaolin

Doporučené příspěvky

Zkus se podívat třeba na www.hummer.cz kde Tě jistě nechají svézt, my tam jezdili s H2 a s Humweem a jeden z nich mi říkal, že tam jezdí i Yeťáci :p Koukám ale, že tam mají cenu 800,-Kč/60 min. tak to je dost, pak mě ještě napadl Motorland Bělá www.motorlandbela.cz ale tam sem zatím nenašel cenu na svezení vlastním autem.

Editováno: , autor: WalkerT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Byl jsem svědkem vášnivé diskuze majitele vozu a servisu v záležitosti zadřeného motoru a záruční opravy. Pán si koupil čas v offroad parku a ještě než stačil čas projezdit, tak zadřel motor TDI. Záruka neuznána s odůvodněním, že vůz není konstruován na dlouhodobé překonávání těžkého terénu a navíc pod zátěží.

Fakt je ten, že v motoru je pouze 4.3 litru oleje, který se s takovou zátěží nepopere a navíc v náklonu, kdy se mění i hladina oleje a občas nemusí motor správně mazat. V mém minulém autě, které bylo offroad jsem měl 7 litrů oleje a speciálně tvarovanou vanu na olej.

Tlačítko tzv. " offroad" je určeno pro sjíždění mírných svahů navíc na neutrál kdy motor maže minimálním tlakem. Jinou prezentaci výrobce jsem nezaregistroval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tlačítko tzv. " offroad" je určeno pro sjíždění mírných svahů navíc na neutrál kdy motor maže minimálním tlakem. Jinou prezentaci výrobce jsem nezaregistroval.

Je to jedna z funkcii offroad režimu. Skús si prečítať toto vlákno :

Ja so svojou Yetinou chodím do ľahšieho terénu a je rozdiel jazdiť s/bez offroad režimu. Najlepšie je to vyskúšať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Testovací jízdy s vozy ŠKODA Yeti 4x4 a ŠKODA Superb 4x4, nová Octavia a Rapid zvou na čtvrtý ročník zimního ŠKODA Parku

› Prezentace automobilů a zábavní program v deseti zimních střediscích od 19 ledna do 2. března 2013

› Největším lákadlem je představení nové generace vozu ŠKODA Octavia a nového modelu ŠKODA Rapid

› Testovací jízdy s vozy ŠKODA Yeti 4x4 a ŠKODA Superb 4x4

› ŠKODA Butik s atraktivním sortimentem ŠKODA Originálního příslušenství a značkových dárkových předmětů

› Pro příznivce populární hudby: Koncert skupiny Nightwork

Nová ŠKODA Octavia se stane hlavní hvězdou ŠKODA Parku 2013. Již počtvrté uvidí české hory výjimečný mix jízdních zážitků, zimních radovánek a zábavy pro celou rodinu pod širým nebem. Součástí programu je i letos tipovací soutěž o zapůjčení vozu Citigo na 9 měsíců zdarma. Roadshow s vozy ŠKODA 4×4 navštíví mezi 19. lednem a 2. březnem 2013 deset lyžařských středisek na území ČR.

Ve srovnání s minulými ročníky představí ŠKODA v rámci zimní roadshow ŠKODA Park hned čtyři různé modely. Vedle statické prezentace modelů Octavia a Rapid se "naživo" představí vozy s pohonem všech kol Superb 4×4 a Yeti 4×4. S nimi se návštěvníci budou moci zúčastnit testovacích jízd a ocenit tak jejich schopnosti při jízdě na sněhu. V zimním ŠKODA Parku bude otevřen i ŠKODA Butik – zóna věnovaná ŠKODA Originálnímu příslušenství a dárkovým předmětům. Vystavený sortiment bude možno objednat ze ŠKODA E-shopu za zvýhodněných podmínek.

„Letošní ročník zimního ŠKODA Parku bude v tomto ohledu výjimečný,“ říká ředitel ŠKODA AUTO Česká republika Petr Pečenka. „Rozhodli jsme se náš úspěšný koncept spojení prezentace vozů a volnočasové aktivity pro celou rodinu posunout ještě dál a nabídnout lidem možnost spatřit zcela nový vůz. Věříme, že očekávaná nová Octavia i model Rapid přilákají rekordní množství návštěvníků.“

V rámci zimního ŠKODA Parku se uskuteční koncert skupiny Nightwork, připravena je tipovací soutěž o zapůjčení vozu Citigo na 9 měsíců zdarma a proběhne také celá řada zábavných dovednostních soutěží pro děti i dospělé. Soutěžit se bude například v rychlosti nasazování sněhových řetězů, ve střelbě na elektronického hokejového brankáře či v atraktivní dětské soutěži „Chyť si svého Yetiho“. Celým programem budou provázet moderátoři Adéla Gondíková a Martin Dejdar.

Detailní informace o programu ŠKODA Parku naleznete na stránce

Zastávky zimního ŠKODA Parku 2013:

19. 1.2013 Harrachov (Jizerské hory)

20. 1. 2013 Severák (Jizerské hory)

26. 1. 2013 Železná ruda (Šumava)

27. 1. 2013 Lipno (Šumava)

2. 2. 2013 Bílá (Beskydy)

3. 2. 2013 Ramzová (Jeseníky)

9. 2. 2013 Klíny (Krušné hory)

23. 2. 2013 Dolní Morava (Kralický Sněžník)

24. 2. 2013 Červená voda (Orlické hory)

2. 3. 2013 Rokytnice nad Jizerou (Krkonoše)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...