Přejít na obsah

zadní sedačky-DEMONTÁŽ


pala

Doporučené příspěvky

chlapáci zdravím,dá mi někdo radu,návod,muster,postřehy...,jak mám demontovat ZADNÍ SEDÁKY??????prosím vás,dílenskou příručku mám,tu mi neposílejte,pač to dle ní nejde!!!! :help: jako že zatlačit,nazvednout-vysunout,to je všechno krásné,ale ono to právě vysunout nejde!!! :angry: bez srandy jsem už propotil triko a fakt nevím!!! připada mi,jako by to někde drželo vzadu v rohách pod opěradlem(šroub)!!!

Chlapi upozorňuji,mám ZADNÍ NESKLOPNÉ(NEDĚLENÉ) KOŽENÉ VYHŘÍVANÉ SEDAČKY!!!!!!!!!!!nutně to potřebuji demontovat,prosím o radu!! :palec2:

to sejis:vím,že zakládám téma,které je vyvěšeno(ale je zamčeno) o kousek níž!!!ale hledal jsem dle tvých rad na celém foru(protože nejsem líný),ale fakt tu není ani hláska o demontáži zadních sedaček!!!jestli tu bylo toto téma tak už je asi vymazáno!!kdybys předchozí téma nezamčel,tak by jistě někdo napsal jak na to a já dnes nezakládal duplicitní téma!! ;)

děkuji za pochopení :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj měl jsem stejný problém , taky nesklopné sedačky, kožené a vyhřívané..... Normálně to nadzvedni a vycvakni a až to bude držet jenom vzadu tak já jsem to nějak odjistil když sem strčil ruku jakoby od opěradla dolu pod sedák a nějak se to uvolnilo :palec2: Na každý straně to chtělo takhle " uvolnit " no a pak už jenom odpojit svorku výhřevu. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za postřeh dejw22 :palec2: no to jsem právě zkoušel ale nepřišel jsem na to,kde to uvolnit!! :o jak píšeš,že "nějak se to uvolnilo"je právě duležité jak se to uvolnilo :) víš jak,jako jestli je to nacvaklé v těch zadních rohách a na sílu to vyrvat ven nebo je tam nějaká pojistka či šroubek...????právě nechci moc na sílu,at nezlomím molitan nebo nepolámu tu dečku výhřevu!!!

:help::help::help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HOTOVO :palec2: teda ale řeknu vám že než jsem na to přišel,tak opravdu druhé tričko durch mokré!!!!!!!

takže postup je následující: -sedák(nedělený) je fixovanej na čtyř(nikoli na dvou jak píší v análech)bodech!!!dva z čela sedáku a dva z boků sedáka(na každé strraně jeden)!!!!to je duležité vědět!!!

1.takže posuneme přední sedačky uplně dopředu,opěradla sklopíme k přístrojovce!

2.vlezeme do auta tak,abychom se kolenama zapřeli o čelo zadní sedačky!zatlačíme kolenem na sedačky směrem do kufru a zároveňrukama vytrhnem sedačky na horu,tím uvolníme sedáky ze dvou předních fixací!

3.uchopíme sedak z boku a opět tlačíme sedák vzhůru,tím částečně dojde k uvolnění na boční fixací,to uděláme o obou stranách!!

4.uvolněnej sedák opět uchopíme a silou tlačíme směrem do kufru a nahoru!!pač boční fixace vypadá jak obrácená kotva!!!!!

5.nezapomenout na konektor od výhřevu!!!!!!!!!!!

vypadá to směšně ale než přijdete na bod čtyři tak máte ruky a nechty podřené a zalomené a hlavně vás přepadá beznaděj a myšlenky že jste lemra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

přátelé,alespon tak bych si představoval na foru postupy a rady jak na to!!!!!!!!!!!!pač mi to tu trochu chybí!!! :prc:

-budu rád když to někomu pomůže,protože rady zatlač-vysun-odšroubuj absolutně nestačí,ba dokonce je to amaterské lol

A MIMOCHODEM OPRAVDU DOPORUČUJI DEMONTOVAT SEDÁK,PAČ ANI NETUČÍTE CO POD NÍM LEŽÍ ZA PŘEKVAPENÍ V PODOBĚ MINCÍ ,PRACHU,VLASŮ,BOMBONŮ,...ZKRÁTKA HUMUS

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky Ládo82 :palec2: jsem rád že alespoň někomu to pomohlo a moje snaha tu popsat problém nebyla marná!!myslím si,že právě o tom by toto forum mělo být,abychom si dokázali co nejlépe a kvalitně poradit!!

p.s.do posilovny chodím,ale ta sedačka mi dala ku..va zabrat!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo zadní opěradlo též jde :) pokusím se to nějak popsat!!

Demontáž:

1. demontovat sedák(viz návod demontáž sedáku),protože za sedákem je šroub který musíš vyšroubovat

2. demontovat zadní opěrky hlavy s vodítky(zmáčknout aretační tlačítko na otvoru pro vodítko a směrem vzhůru vysunout)

3. Demontovat zadní loketní opěru(sklopit opěru a směrem vzhuru vycvaknout!nejde to uplně lehce,je potřeba trošičku větší sílou)pokud je vybavená tlačítky pro footboard,tak rozpojit svorkovnici!!!

4. vyšroubovatt šroub(hvězdička)ze spodu opěradla

5. opěradlo tlačit směrem vzhůru,aby se vyháklo z bočních uchytů

6.Vycvaknout plastový rámeček zadní loketní opěry(mě to nějak nešlo tak jsem si poradil tak že jsem uchopil opěradlo ze spodu a směrem k přístrojovce jsem páčil opěradlo i s ráměčkem přes hranu ski vaku,tím se ráměček vycvakl!moc to nedoporučuji pač muže prasknout!!!

7. opěradlo v tuto chvíli drží ještě horní uchyty,tudíž uchopit z vrchu opěradlo a vytrhnout opěradlo směrem k sobě!

8. rozpojit svorkovnici výhřevu!!!

fotky pro lepší ilustraci bohužel nemám ,tak snad si poradíš dle psaného návodu :palec2:

to Morfeus.one: hoď pak výsledek tvého snažení kol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...