Přejít na obsah

TMC Box


Doporučené příspěvky

Zdravim lidicky jake presne cislo TMC Boxu mam byt v superbu r.v. 2004 aby komunikoval s volantem a maxikem na b-ckove navi?ted tam mam 3B0 919 894 A a nevim zdali je spatny nebo jen nesedici v aute pac mi jej daval do kupi s navi(nakodoval) ale bohuzel maxik ani volant nejedou poradite?

vyreseno spatne zapojeni prehozene piny :) uz vse funguje jak ma:)

Editováno: , autor: JanSuperb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

tak ja koupil za 2000kc can-ovy avsak bohuzel byl pro modely VW od D po G ale ten ktery potrebuju pro skoda dx B a C jsem zatim nenasel.jinak u skodovky za nej chtely 7000kc je to celkem kumst sehnat zatim nikdo nenabidl:(

Tak to já bych ten TMC box měl a co vím, tak fungoval ... Teď už origo rádio s navigací nemám, takže TMC je mi na nic, jen bych potřeboval vědět jak se vyšroubuje držák, který ten "box" drží ... Spodní šroubek jde odšroubovat v pohodě, ale ten vrchní to teda nevím ... nerad bych totiž kvůli toho sundával všechny plasty .... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Tak jsem se dle tvé řady inspiroval v DP a mám na tebe dotaz k zapojení. Zdirka 30 a 31 je mi jasná, ale netuším kam napojit can bus high a kam can bus low. Zda-li do navigace na pozici 26 a 13, nebo na přístrojovou na zelenou 32 pinovou zástrčku na pin 8 a 9. Dík chystá se na instalaci a sháním co nejvíce informací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...