Přejít na obsah

Deštník ve dveřích


Seiger86

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

fobik: Zajímavé, vážně to vypadá, že se už deštník nějak moc nedá sehnat... Škoda, chtěl jsem si ho výhledově koupit, napoledy jsem ho hledal před pár měsíci.

 

Každopádně ale: https://auto.bazos.cz/inzerat/62883444/Prodam-novy-destnik-do-Skoda-Superb-2.php

 

Jinak ohledně deštníku pro Superb III - jde jen o délku ve složeném stavu, to je jediný možný problém (u SIII deštníku píší 29 cm). Z hlavy nevím, jak má být deštník dlouhý, ale vím, že se mi tam vešel maximálně 29,3 cm deštník (ten už ale nechával maličko stopu v polstrování na bocích zadních sedaček, takže už o ně při zavírání maličko zavázel). Doporučil bych tedy délku složeného maximálně 29 cm, což by měl ten SIII splňovat, navíc má oblé hrany držadla. Potvrdit tedy neumím, ale teoreticky by měl sedět. Dobré je, že je výrazně levnější než ten původní (ale vypadá i o něco laciněji).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je prave levnejsi docela vyrazne, jelikoz novy jsem nasel nekde na nejakych eshopech za cca 1100kc+ a oproti tomu S3 destnik origo na skoda eshop vyjde na nejakych 450kc, coz mi prijde jako dost podstatny rozdil. Vyzkousim ten trojkovy destnik dat do dvojkoveho a jakmile tam vleze tak asi neni moc co resit :D

 

edit: Muzu zmerit kolik ma 3jkovy origo destnik na delku, ale nemuzu zmerit diru(hloubku) ve dverich superba 2, jelikoz ho nemam doma :D :D

 

edit2 : délka 28,5cm, tloustka 6,5cm,vyska 3,5cm

 

13632610_10206570718572227_1887752264_o.

13647161_10206570718892235_973132025_o.j

Editováno: , autor: fobik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ty odkazy nasel at na bazosi nebo ten sbazar :D Mne spis slo o to, ze se proste novy origo koupit neda, aspon Skodovka ho nikde nenabizi. Pak jsem nasel nejaky novy na ruznych autodilech, ale cena 1200+-. Tak jsem objednal ten ze Superba III a mel by tam vlezt :) Takze diky za vsechny odkazy :)

Editováno: , autor: fobik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fobik: Jasný, to není problém. Tady šlo o to, že ty odkazy na Bazoši a jinde jsou nové deštníky (nepoužité). Samozřejmě ne přes oficiální maloobchodní kanál se zárukou, fakturou a podobně, to je jasné. To je celé, o co tu šlo. Ale pokud se tam ten ze SIII vejde (jako že by podle všeho bez problému měl), nevidím absolutně žádný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 týdny později...

kto porovnáva origo dážnik z SII s tým z SIII ich asi nikdy nevidel ani v ruke nemal

 

v SII je krásny dáždnik kvalitný , kožená rukoväť , chromový krúžok a logo

 

ten v SIII je hrdzavejúci rozpadajúci sa šmejd za doslova tri koruny z číny , jediné čo je na ňom iné oproti dáždniku z tržnice je znak škoda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...