Přejít na obsah

Nefunguje otvaranie okien klucom


Jencik

Doporučené příspěvky

Dobry den mam Fabiu combi 2003

chcel by som sa spytat ci mi vie niekto vysvetlit preco mi nefunguje otvaranie okien klucom (pri podrzani v otvaracej polohe) ked pritom v zatvaracej polohe funguje? vsetko to nastalo po vymene zamku vodicovych dveri. cim to moze byt? a takisto pri otoceni klucom pre odomknutie sa neodomknu vsetky dvere iba vodicove a pri zamknuty sa zamknu vsetky? dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aj ja som si to myslel ale ten zamok mi menili v servise a odvtedy to nefunguje a typek v servise mi povedal ze to bude tym zamkom ze to nieje original. ale preto sa mi to nezda lebo okna zatvarat ide a otvarat nie? je to vobec mozne zeby to bol zamok? co moze byt v tom zamku lozisku zle ?? zle to pozapajal nie???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak už jsem ti psal, tohle zjišťují spínače (polohu klíče). pokud se dobře pamatuji, tak ze zámku (mimo jiné) jde pouze jeden drát pro určení polohy klíče (kostra je společná pro vše, tu nepočítám). takže pokud ti funguje zavírání oken a zamykání dveří, lze vyloučit i přerušený drát od zámku dál. nezdá se mi, že i v případě neoriginálu, by to dělalo jen půlku funkce. takže bych to asi reklamoval.

pro upřesnění - zámkem myslím tu plasto-kovovou "věc" našroubovanou zevnitř dveří. ne vložku zámku, do které strkáš klíč.

Editováno: , autor: boobika
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...