Přejít na obsah

Vývoj fóra


JosefP

Doporučené příspěvky

Pokud očekáváš, že se tady budou řešit jen a jen podstatná témata, tak Tě tedy mnoho našich příspěvků zklame a na fórech obecně se jen čistě důležitých postřehů a projevů těžko dobereš, to by pak fórum rostlo tempem jeden až dva příspěvky za týden než by si každý rozmyslel, zda je jeho postřeh dostatečně podstatný ;)

Škoda Pepo, žes musel po absolvované exkurzi hned odejet domů do předaleké Chrudimi a nemohl jsi nám nějakou podstatnou věc přijet říct do kempu, to mě moc mrzí, rád bych se něco podstatného dozvěděl, tak snad příště :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, že se fórum rozrůstá o jiné než odborné a technické příspěvky. A je to normální a je to v pořádku. Jsme plni dojmů i vděku z našeho srazu, navázali jsme nová přátelství a kontakty. Nevím jak ty, ale já se s přáteli nebavím jenom o benzínu a převodovkách. Pokud jsou ty naše kecy ve vláknu "ostatní", tak by tě to nemuselo iritovat. Prostě to nečti, je to snazší, než někomu určovat co smí a co už nesmí napsat. Mimochodem - celé fórum mi připadá /ve srovnání s jinými/ velmi kultivované a solidní. Měj se :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se to říká : trefená husa vždy zakejhá?

Myslím, že patřím mezi ty, od kterých JosefP očekává pěknou hromádku kamenů. Tak mě napadá, není-li to záměr, jestli nebuduje nějaké základy a toto nemá být levný přísun stavebního materiálu.

Ale zpět. Budu souhlasit s Hekim, že pokud se nebudou psát plky do odborných témat, je vše v pořádku. Pak ten, kdo hledá vysvětlení divných zvuků svého motoru 1.2, snad najde radu ve fóru motor 1.2TSI a ten, kdo si neví rady s holubem na drátě, nechť zavítá… myslím, že většina tu ví kam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...