Přejít na obsah

Výměna sedaček manuálních za elektrické


DaVe69

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 rok později...

cauwes mno tak ja je tahal jak je to origo pod kobercem az k A sloupku do svorkovnice T10l ( na sloupku A v pravo ) jinak napajeni jsem mel vzite od hlavniho privodniho kabelu pod nosicem rele a spinane plus po klicku z  vyvodu 58d tez pod nosicem rele. pokud mas dilenskou prirucku muzu ti poslat cisla stranek na kterych je to vyobrazeno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Na to, aby sedačky fungovali defakto napájení,tedy + a -. Jsou to normálně servomotorky přes spínač. Horší už je to s funkcemi komfortními (paměť a nastavení při odmenktnutí dle čísla klíčku). Já sice elektrické sedáky mám, ale vůbec by mi nevadilo, kdyby byly manuální, ba naopak. V autě si stejně většinou jezdíš sám, tak netřeba nastavovat x-krát za den. Max semtam sklopíš opěrku na nějaké to řádění u lesíka a i tam je lepší manuál, protože než to elektricky sklopíš, tak frajerka už nemá chuť :kol-28::kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže co Tě zajímá je šestipólová svorkovnice po sedačkou:

černožlutý kabel (pin 5) a červenomodrý kabel (pin 3) : ty jsou v origo verzi oba napojeny přes spínací relé a to přes pojistky SB11 (5A) a S44 (30A),to je vlastně plusové napájení.

Dále pak hnědý kabel (pin 4): ten je v origo verzi napojen na kostřící bod na sloupku A vlevo dole, to je minus-kostra

Dodělání bych udělal takto: vytáhnout plusové napájení z hlavní svorkovnice, nejlépe přes spínací relé. Mezi černožlutý a červenomodrý kabel umístit pojistky (sichr dle origo). Dále pak ukostřit hnědý kabel třeba na A sloupek. Takto je vyřešeno napájení sedačky a mělo by to fungovat.

Samozřejmě nepočítej s funkcí paměti a sklopení zrcátka při zařazení zpátečky (to by se ještě musely dva kabely napojit na komfortku a další na spínač zpátečky, což by defakto neměl být úplně problém).

Možná mě nějak doplní nebo opraví ACE...

post-79770-0-47899700-1401430553_thumb.j

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 2 roky později...
  • o 1 měsíc později...

čaute tiež menim sedačky z manualnych na elek.nastavitelne problem je v tom že ta sedačka s pametou  neviem ako ju zapojit ,,červeny konektor klasika + -  ale ten tmavy na pamat ma až 7 pinov      a ešte keby že zapojim len červeny konektor mala by sedačka fungovat či vobec ??  bo mam podozrenie že modul sedačky je zly ----   3B1 959 760E

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...