Přejít na obsah

divné zvuky od spojky


klimji1989

Doporučené příspěvky

caute skodováci, mam takový problém když mám chcípnutý motor tak při mačkaní spojky něco "šustí" od spojky, ten zvuk vychazí z motoru a přímo někde od spojky( proste jak kdyby to bylo v nějaké části suché a dřelo to, jde to cítet i ve spojkovém pedálu jak něco dře o sebe(. při nastartovaném motoru to není slyset, ale když je vyply jde to slyšet hodne. Ta spojka uz má neco za sebou.Je to nutné na výmenu spojku nebo to jde nejak promazat? Nechci aby se mi v nejblizsi dobe neco rozsipalo se spojkou. Jinakspojka funguje jak ma a nejsou s ní žádné problémy.díky za rady. a predem se omlouvam jestli toto tema zde někde je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Netuším jestli je to stejný případ, ale mě u 1.8T jakoby vrzalo při sešlápnutí spojkového pedálu. Dělalo to vždy, když bylo venku větší teplo a to i při vypnutém motoru. Při výměně jsme to zkoumali a zjistili že to dělala lamela. Konkrétně ty pružinky, jestli už jsou po nějaké době vymačkané netuším, nicméně ten mi to dělá Rska a zatím to neřeším, poněvadž vše funguje dobře, tak doufám že to je opět tou lamelou ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...