Přejít na obsah

Vypadávání plynu, nemožné odstranění nízkého napětí na svorce 30 POMOC.....


lukko86

Doporučené příspěvky

bsg = řídící jednotka centrální elektriky? ale kam tam ho připojím, je tam asi 10 konektorů... :( když jsem natáhl ten novej zemák je třeba starý uzemění sundat z kastle ? nebo tam může zůstat... ten novej jsem natáhl na ten altík nakonec... 25 kabel....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žádnej zemnič nesundávej, jen přidej ten "svářečkovej" kabel od mínusu baterky přímo na kostru motoru. A jak říká Jíra82, najdi ten hnědej kábel, co jde od BSG původně na baterku - bude někde přitáhnutej na kostru, tak ho prodluž a dej taky přímo na baterii.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten novej už tam je... plus jsem tam nechal ten starej zemnič....jen si nejsem jistej tím bsg, jestli si myslím správně , že to je jednotka centrální elektriky, která je pod relátkama u pojistek...pokud to chápu bude tam hnědej drátek co vedl původně do motorovýho prostoru na baterku a ted ho mám prodloužit a dát na baterku minus pol...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, chápeš správně, staré zapojení tam nech jak je, podle Ekkara přidej svářečkový mínus a na BSG (centrální řídící jednotka vozu) ověř/přepoj 0,5 hnědý - snímač napětí aku, viz přiložený obrázek. Musí vést opravdu z mínusové svorky aku až k řídící jednotce. Svorkovnice XS4 je na ní napsaná, pin č. 8 si odpočítáš. Číslování je vidět na konektoru, když ho odpojíš. (v rožkách jsou označeny piny 1, 3 a pak až 16 a 18 myslím) Ale správný pin poznáš už podle toho hnědého drátku, on tam bude, ale vede někam do tramtárie... takže odpojit baterku, odstřihnout a přivést sólo dozadu k baterce.

Jíra

post-3977-0-59551200-1307944688_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...