Přejít na obsah

Fabia III


schimmer

Doporučené příspěvky

Hosi, nevim proc to tak zerete fotka je render casopisu a BREJLA si to stahnul a vypada to za oficial a pritom to oficial neni,... ;)

 

Ja s oficialnimi fotkami pocitam az po celozavadni dovolene, ze zacne neco kontrolovane unikat ;) tudiz v pulce srpna, ne-li zacatek zari ;)

 

 tak klid a chladnou hlavu  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2014-07-31-celozavodni-dovolena.aspx

 

Pro zahájení výroby nového vozu ŠKODA Fabia v hlavním závodě v Mladé Boleslavi se během výrobní přestávky provádějí rozsáhlé úpravy a modernizace. Mimo jiné vzniká v montážní hale M1 vysoce moderní zařízení pro nastavování asistenčních systémů. Kompletně se obnovuje také dopravníková technika na výstupní části montážní linky. Zařízení lakovny se modernizují a rozšiřuje se jejich kapacita.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k té šířce - 9 cm navíc už je opravdu dost, s tím už bych se do mé staré garáže nevešel. Už teď to mám s Fabií II jen tak-tak (sklopená zrcátka jsou samozřejmostí), a když si ještě k tomu připočtu průjezd přes dvůr v šířce 2 m (ani o fous víc) do mírného esíčka, to už by fakt nešlo.

Jakožto potenciálínho zákazníka mě to docela štve, Fabia se mi líbila právě proto, že je poměrně úzká a dalo se s ní parkovat leckde. Doufám, že mi vloni kupovaná FII vydrží tak dlouho, že se třeba mezitím objeví Fabia IV zase zúžená... :)  (a doufám, že třeba nebude prodloužená, protože ani na délku nemám rezervu víc jak 15 cm)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...