Přejít na obsah

Fabia III


schimmer

Doporučené příspěvky

Hosi jste blazni ? Rapid Combi ? :D:D ... vzdyt i ted Rapid Lift ma vetsi kufr nez FIII. combi. kdyby byl combi, tak bude mit kufr vetsi nez OIII. combi.

Jak typicke, vetsi vetsi vetsi a uplne k hovnu, jenom vozit vzduch ;) a to nemluvim o neumeni parkovat a pak jsou omrd*ny vse vsechny auta. Ste tak trend SUV.

Spadnete uz z ty svetsky a postavte se na zem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono dost lidí si koupí kombi třeba jen kvůli vzhledu. Nevím, přijde mi, že Ty taky vozíš jen vzduch k hovnu. Prostě liftu chybí ta střecha a navíc, mě se s kombi parkuje lépe jak třeba s Rapidem liftem. No a i kdyby měl větší kufr, tak nevidím důvod si nekoupit O3, která je přeci jen někde jinde.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Losky. Nejde ani tak o velikost kufru (i když když už tak jako tak vozím kupu vzduchu v lifru, proč nemít pravidelnější tvar než limitující skloněné okno), jako o vzhled. Já osobně moc sedany a liftbacky nemusím, radši mám combi (proto už mám 4. firemní lift :help:). A o zmíněném parkování nemluvě, lift je nepřehledný, kdo není zvyklý, bez senzorů ani ránu a parkuje navíc nakřivo.

Pokud mluvíme o stejném půdorysu, nevidím důvod proč nekoupit kombi [emoji6]

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, mozna vozim vzduch, ale vetsinou na zadnich sedackach, nez v kufru ;) V kufru vzdycky neco taham, prevazim a dalsi veci, kdez to zadni sedacky jsou u me uplne zbytecnosti :D Combi mam z duvodu, kdy jsem mel HB a do kufru jsem skoro nic nedal :( Takze proto je u me duvod combi. Kdyz bych ho nevyuzil, tak ho nekupuju, protoze Monte v HB vypada lepe.

Nicmene, jsou to vsechno volby jedincu, ale to parkovani me obcas stve, co tak vidavam a slychavam, tak to by jeden blil..... u me nastesti zatim vse v pohode.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidíš, já bych si krátkou nekoupil, protože jsem kombíkář. Každopádně lift je na parkování opruz, zvláště Rapid. O3 jsem v liftu měl a dalo se to, i když já raději couvám tak, že cumim dozadu. Prostě když bude F4 větší prostorově pro pasažéry, rád si ji pořídím. Občas vzadu musím vézt dva lidi s dětskou sedačkou a to je bída, ale kufr a prostor vepředu chválím a design F3 mi přijde po Supu druhý nejhezčí. Každopádně teď jsem objednal zase O3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

to uz bude po celozavodni dovolene, nebo jeste pred ni?

aby to nebylo ze 2 tydny budou vyrabet a pak zase pauza 14 dni. menzelka ma strejdu v MB a kdyz jsem tam jednou byl v dobe celozavodky, tak mi to prislo, ze mesto vymrelo:) jak tam bylo pusto.

 

ja teda cekam na FL a vychazelo by mi to jako narozeninovy darecek v tom lete;)

Editováno: , autor: lumirnavrat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím nevim jak to bude vychazet pristi rok ale vetsinou to bylo v prubehu noveho modeloveho roku, coz je 22KT. Takze jeste pred tim.

Coz je realny, protoze se budou zase uprevovat naradi a ruzne procesy behem celozavodky a po celozavodce bude vse pripraveno a jen se bude vyjizdet a budou najizdet nove veci ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...