Přejít na obsah

Podivné údaje v MFD


Seiger86

Doporučené příspěvky

Dnes jsem dovezl domů z autosalonu nového Superba a zaujalo mě pár věcí v palubním počítači. Mimo klasické aktuální a průměrné spotřeby to ukazuje ještě E-spotřebu, kterou to měří v kwh/100km a je samozřejmě pořád nula. Dále tam je kromě klasického dojezdu, kde je znázorněný čerpací stojan ještě jeden dojezd, u kterého je symbol elektrické zástrčky, ten ukazuje pořád - - - Nevíte někdo o co jde, nebo proč mě tam tyto údaje vyskakují? Ptal jsem se přímo prodejce a ten říkal, že to vidí poprvé, ptal se techniků a ti řekli, že to má pravděpodobně něco společného s nezávislým topením, což pochybuji. Že by škodovka připravovala hybrid a maxidoty jsou na to už připravené?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vypada to, jak pises, ze nejakou chybou ti maxidot ukazuje parametry, ktere maji smysl jen u hybridnich/elektrickych aut. Docela zajimave.. ze by skoda mela brzo hybridni pohon?

Je to možný, jen bych chtěl nějak vypnout zobrazování hybridních informací, je mi to trochu k ničemu, akorát to musím přeskakovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No tak pokud vim, tak v nastaveni MFD se da vybrat, ktere polozky se maji zobrazovat. Podrzenim spodniho kolebkoveho tlacitka na prave pacce se dostanes do rezimu nastaveni.

Tak se omlouvám, opravdu to v MFD lze nastavit, které položky se mají zobrazovat a které ne. Jenomže není to tam rozdělené na spotřebu v litrech a tu hybridní v KWh, ale je to tam prostě jako SPOTŘEBA. Takže pokud zobrazení spotřebu vypnu, tak tam nevidím ani spotřebu nafty a to je na prd. U dojezdu to stejný, buď vidím oba, nebo žádný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych to reklamoval ve Skode, podle me neco chybne nastavili. Pokud nevi servis co s tim, zavolal bych primo na zakaznickou linku Skody.

Zítra hned ráno tam zkusím brnknout. A rovnou se jich zeptám, z jakého důvodu drnčí stropní panel se světlama vepředu, když jedu po D1 :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...