Přejít na obsah

nastavení škrtící klapky 2,8


bundis

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Odpojením aku se základní hodnoty nesmažou. Nedělal jsi něco na motoru? Nemá to čip? (tam by se to možná stát mohlo, nepravděpodobně)

Žádná díra by při přidání být neměla. Jinak zkus klapku vyčistit odmašťovačem na brzdy. Odpojit hadici za váhou vzduchu (nesmí jít přes filtr a váhu). Natoč motor a za současného přidávání plynu stříkni několikrát do sání. Znovu opakuji-nesmíš to dělat před váhou vzduchu. Dále se zkus podívat na čidlo polohy škrtící klapky. Jinak použiju svoje známé slovo - diagnostika, ta ukáže úhly klapky na volnoběhu i při přidání a pozná tím pádem i čidlo polohy klapky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zakladni hodnoty se nesmazou, ale kolega ma na mysli adaptacni hodnoty a ty se vymazou po nejake dobe. Ale i tak je nejlepsi adaptacni hodnoty vymazat a dat zakladni nastaveni klapky, at se sama automaticky vymezi a ulozi. Jinak chip je upraveny program v r.j. a na tom se nema co smazat. Je to vlastne upraveny a pote ulozeny program. Kdyz odpojis baterku tak se ti taky nevymaze r.j.

Jinak s tvym postupem jako s malokterym postupem zde na foru nesouhlasim. Za prve nestrikat cistic brzd do motoru a za druhe prostriknuti nestaci. Tam to delaji pani "servismani" ale je to uplnena hovno, ta cernota zustane zezadu a brani tomu stejne, pred klapkou to je sice cisty na pohled, ale vlastne jsi udela praci jen na 50%. Vytahnout uplne a peclive stetcem v technickem benzinu vycistit, namontovat adiagnostika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo, máš pravdu, to prostříknutí je jen rychlé řešení, jinak správně se to nedělá odmašťovákem, ale jsou na to přímo spreje určené, které mají ale podobné složení a jsou 3x dražší. Ale většinou to pomáhá, je to taky lepší (levnější) místo éteru na nastartování. 100% pravdu máš s mechanickým vyčištěním mimo vůz, to je nejlepší, máš recht

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...