Přejít na obsah

Klimatizace něco špatně ?


zebroo

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci potřeboval bych od vás radu , mám Oct2 1.9TDI rv 05 , dnes jsem byl u známého co plní klima zdálo se mi že už to moc nechládí , po napojení na plničku klima , mu to ukázalo množství chladiva 660g ale oct má mít 550 po vysátí a znovu doplnění na předepsaných 550 klima nefrčela VAG psal malý tlak , tak jsem zkusily jí pumpnout na těch 660 a to funguje nevíte v čem je zakopaný pes děkuji všem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těch 100g je celkem běžnej únik(přijde na to za jak dlouho ;) ) a na funkci by si to neměl zas tak pociťovat. Jestli nebude problém ještě někde jinde.

Ahoj já právě žádný únik neměl bylo tam o 130g více než má být :-) a po naplnění na předepsanou hodnotu klima nefunguje , jen zas při doplnění na více než je předepsáno funguje :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, omlouvám se, že píšu ohledně jiného vozu, ale domnívám se, že škoda octavia I a vw golf III má stejnej climatronic. nevíte někdo o někom, kdo by měl jednotku na

climatronic nebo to uměl dát dohromady, aby mi alespoň běžel větrák? vůbec mi nenaskočí - jen se rozvítí při zapnutí světel.

neznáte někoho kdo by prodal jednotku na climatronic - golf 3 a nebo to rovnou i vyměnil?

Díky Rosťa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Chtěl bych se zeptat na poruchy klimatizace.Klima normálně fungovala a poslední dobou to chladí hrozně málo.Unik media jsem nezaznamena,kompresor je v pořádku l,ale pravděpodobně je v háji ten ventilátor u chladiče.Myslím ten větší.Nějak se nechce mrcha točit.Myslím si a chci se jen utvrdit,že zakopaný pes bude asi právě tady. :unsure: :unsure: :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...