Přejít na obsah

Koupě ojeté Fabie I - poraďte


Host rosta

Doporučené příspěvky

Tak jestli vybíráš z těhle dvou, tak rozhodně černá. A jestli byla před deseti lety bouraná a do dnes se to nikde neprojevuje, řekl bych že že kontrola v servise bude jen pro dobrej pocit. Ale jinak jak píše Malta, ET musí sedět, jinak bych raději slevičku, než brát něco, co nepoužiju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě bych se chtěl zeptat za jakou přibližnou cenu se prodává kombik 1,4 mpi 50kW  nájezd cca. 250tis. km, bez výbavy, druhý majitel, rok 2002, v autě je domontované lpg nádrž na 1,5 roku, měněná spojka, jedenkrát děláno těsnění pod hlavou, barva základ bílá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec jsme pořídili tu černou. Interiér hezký, z venku nikde žádná hrůza, trošku koroze na LZ lemu.

Cena sakum pikum 40 včetně disků a příčníků na střechu.

Až po odjezdu jsem si všiml, že volnoběžka startéru trošku mňukne a spojkové ložisko se ozývá (respektive při vymáčknutí spojky je klid). A taky ani jedna zpátečka, usuzuji na vadné/zaoxidovane čidlo.

Hold, pán se moc netvářil, o auto měl očividný strach tak ho člověk pořádně netestnul...

Jedná se tedy o Fabia 1SDi, 2004 s 250k.

Oprava: dotaz přesunut do sekce oleje

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Servis na lpg je do 20km. Lpg mam ve felicii a jsem s tim spokojeny. Osobne cenu bych videl cca. 20 majitel 30. Dival jsem se jak se prodava tento rok a vybava, ale silene ty ceny litaji, od 15 do 45, tak jsem chtel vedet k jake cene se to spise priblizuje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
před 13 hodinami, Dodi 15 napsal:

A jaka je adekvátní cenovka?

záleží jaký jsi obchodník. Předpokládám, že dotyčný už zkoušel bazar, kde mu nabídli tak 15 až 20 tis (polovinu prodejní ceny). Tak k tomu přihoď pár tisícovek. Ono se mu to také líbit nebude, ale záhy zjistí, že za cenu autobazaru to prostě prodat neumí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakce, tak mělo by to být kolem dvacky, což je myslím hodně dobrá cenovka. Co jsem koukal na inzerci, tak s těma parametrama co píšu je to +-pade. Jak je to s ekodaní, platí se u 2005? Asi ji vezmu a uvidím, pak třeba hodím fotku na zhodnocení. Díky zatím všem. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný a já chtěl říct, že není nejmenší problém za takovou cenu nakoupit. Obdobných aut jsou všude mraky, jen jejich stávající majitelé ještě netuší, za kolik je nakonec prodají :-) Myslím, že i ve výše uvedeném případě už majitel moc dobře ví, že za více je to auto neprodejné.

 

Určitě bych ale nechal změřil ty tlaky. Některé motory měly problémy už ve 30 tisících, takže tento nájezd už je velmi rizikový.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to viděl skoro opačně, mraky jich je, ale pokud kupuju auto, tak nechci šrot a šrot není za pár korun, ať je mladej nebo starej.

Jsou auta a auta. Dobré auta se prodávají mezi přátelé a známé, ty ostatní přes bazar. V bazaru moc aut v top stavu nenajdeš, tam se vesměs dávají auta s nějakým "ale", ty se taky vykupují za jiné částky.

Nechme to být, jak jsem psal výše, za dané auto je dvacka v porovnání s bazary dobrá cenovka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...