Přejít na obsah

Zatekanie do auta


MartinSu

Doporučené příspěvky

No s tou panoramou je sranda. Dokud jsem nedal pryč sadu pro opravu kol v zimě tak jsem netušil že mám vzadu bazén. Ještě že to bylo v době kdy vystoupal teplota. Led bych totiž nerad vysekával.

Problém byl že tam bylo schopno třeba po dešti nebo cestě natéct 15čísel vody.

Dostal jsem se k tomu až teď. Vycetl jsem pár informací že je to těsnění u světla ale to vypadalo v pohodě. Tak jsem rozebral celou pravou bočnici. No nikde nic, vypadalo to na nějaký ten otvor co je vpravo. Tak na to chrstnu kbelík vody a co myslíte. Začnou se kapky tlačit skrze těsnění kabeláže světla. Tak jsem to zvenku vzal silikonem.

Čekám na další déšť tak tentokrát menší čurek z pravého světla. Říkám si nebudu se s tím srát zalepím rovnou silikonem. Další déšť. No tentokrát flíček u D sloupku. Kalužka u spodku sloupku a něco teklo ze záseku roletky. Prošahám hadičku panoramy nic vypadá průchozí ale je možné že teče tím těsněním. Tak to postříkám z venku voskem a pro jistotu i levou hadičku. Tak čekám na další déšť. No to mě poser teklo to z levého sloupku, kalužka u sloupku a po krytu úložiště až do rezervy. Demontuju teda tentokrát jen sloupek pravý a voda tekla někde z otvoru plechu kolem bílého konektoru. No to mě poser. Tak budu teď testovně oblepovat zadek panoramy, zkontroluju průchod hadiček, zkrátím ty odtokové membrany. Zavoskuju kolem hadič k i zevnitř a budu se modlit k Poseidonovy ať to pomůže!

Jediné co to trošku zmírňuje že pokaždé stálo auto jinde. Akorát proč proboha půl roku to teče dolem a najednou i hořejškem ?

Editováno: , autor: DiKey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Mně jebne. Dnes jsem koupil Superba z 2010 kombíka. Jel jsem pro něj ze  Skotska až do Anglie. Týpek tvrdil že auto je v naprostém pořádku. Mělo mi to docvaknout když jsem viděl že má otevřená okna aby se to nezapařilo. Takže, panoramatické okno, nebo odtok pod stěrači nebo co ještě? 

Jinak díky kluci. Jste machři že se podělíte a radíte si vzájemně z vlastních zkušeností. 

Zdravím. E.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Dobrý večer, mám škoda superb 2 combi s panoramou, odniekiaľ sa mi berie voda na podlahe u vodiča a vzadu, pod spolujazdcom je sucho, čítal som príspevky čo tu sú ale všade je mokro u spolujazdca a taktiež som mal auto pod vapkou a nikde v interiéri netečie voda, ani kvapka. Pod šoférom a za šoférom je podlaha tak mokrá že keď som na ňu pritlačil rukou tak mi voda tiekla medzi prstami (ako mokrá špongia), neviem odkial sa to berie ale to strešné okno by som netipoval keďže vo vnútri nie je nikde ani kvapka ani tapacire nie sú vlhké alebo premočené. Ďakujem za každú radu čo by má mohla nasmerovať 

Editováno: , autor: Daniel1997
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma

Tak len ak je to strešné okno prečo nie sú mokré alebo aspoň vlhké tapce alebo niečo? Vo vnútri nie je voda nikde len na podlahe aj po niekoľko minútovom vapkovani až 1cm od auta dôkladne po celej streche,dverách,čelného skla,kapoty,masky a aj kufru nebola ani jedna jediná kvapôčka v interiéri a ani nič nenavlhlo len proste podlaha mokrá...všetky plasty,dvere strecha, okna všetko bolo suché len podlaha mokra (auto bolo vapkovane predkom z kopca a aj do kopca)

Editováno: , autor: Daniel1997
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...