Přejít na obsah

Problém se zpátečkou.


banicek

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny příznivce auta roku 2010 v ČR. Mi přibyla na čele další vráska. Po problémech s vrzáním někde v předních dveřích, které je stále nevyřešeno, přibyl další. Zpátečku mi jde zařadit úplně lehce, ale jakmile ji chci vyřadit tak to je záhul. Musím vynaložit dost síly, aby se mi to podařilo. Doteď to bylo v pohodě, ale teď je to bez použití síly nemožné. Nedělá to vždy, někdy to jde lehce, ale někdy to je dřina. Nejvíce to dělá, když odemknu zamykání zpátečky a chci vyřadit.Ale i při parkování to občas "zazlobí". :aggressive: Nevíte někdo co s tím? Určitě opět navštívím servis. Yetík mi dělá už 10. měsíců opravdu radost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Tak já mám opačný problém - v současných mrazech mi nejde zařadit zpátečka.Dnes jsem to při jízdě z práce testoval (-8°C).Ujel jsem vždy 1km,zastavil a zkusil ji zařadit.Po ujetí 6km už šla řadit bez problému.Nepomáhá vyšlapávání spojky,řazení jiných rychlostí,cukání a jiné finty.Když páku hodně zatlačím,tak to sklouzne do jedničky.Dík za každou radu. Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Ahoj, první problém - měl jsem ten samý. Někde u řidiče ve dveřích mi to vrzalo nevěděl jsem kde a ouha prd vrzání ve dveřích ale přitáhli zámek a je klid. A druhý problém jsem měl taky. V servisu mi namontovali Conctrukt hned při objednání auta. Zpátečka nešla lehce zařadit, už jsem chtěl reklamovat převodovku nebo něco podobného ale měl jsem štěstí. Zámek Construktu byl špatně povrchově nalakován tak jsem to reklamoval. Demontovat celý mechanismus museli přijet s Contruktu. Namontovali nový a ouha, zpátečka jde zařadit v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...