Přejít na obsah

Napájení autorádia zkrat


Winstonn

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřebuju poradit od odborníka přes autoelektriku. Měnil jsem napáječ antény u autoradia a uvolněný pin od zemnění (černo-modrý), který je z nepochopitelných důvodů vzadu jeden navíc, mi způsobil zkrat. Odlítla jiskřička a radio zhaslo (bohužel jsem to dělal při zapnutém napájení - jsem trotl). Jenže ted nejde vůbec zapnout a žádná pojistka není porušená. Napájení ostatních částí auta funguje v pohodě.

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V prvom rade si odmeraj aky mas stav napajania na konektore pre radio. Pokial tam najdes pri zapnutom kluci na dvoch miestach 12 V (zaloha + hlavne napajanie) tak mas problem v radiu, to uz musis dat do lepsich ruk pokial si na elektroniku netrufas. Ak napatie na konektore nenajdes, tak hladat poistky, poistka dobra na prvy pohlad nemusi byt vobec dobra aj na druhy pohlad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to bohužel v radiu, teď jsem to byl měřit. Zkusím to ještě nechat dát do servisu a když tak mě čeká koupě nového. Díky za pomoc!

Dnes sa uz neoplati to davat do servisu na opravu . Oprava moze vyjst drahsie jak nove radio.

Za par Kacek uz kupis dobre radio a so zarukou 2 roky.

LINK: http://www.videotech.cz/letni-zbozi/pioneer-deh-2300ub

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemusíš měnit vše. najdi nějaký šroub, který je kvalitně spojený s kostrou a hoď pod něj očko s drátem, který si pak natáhneš do iso konektoru (tam to třeba přepichneš) a pak ho pěkně připevníš ke stávajícímu svazku. máš origo rádio a nebo nějaké dodělané? pokud dodělané, tak jeětě může být špatný drát mezi iso konektorem a rádiem (mezikus, co se dává k rádiu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...