Přejít na obsah

Superb II facelift


OEII

Doporučené příspěvky

Superb v rámci FL nedostal žádná podstatná vylepšení a Octavia hodně povyrostla. Tipuju, že výbava nebude stejně bohatá jako u Drive Plus, ale ceny zůstanou na úrovni modelů Drive, případně ještě mírně klesnou.

 

Momentálně je Superb Active Drive Plus 2.0/103kW za 605 900Kč, Octavia Elegance 2.0/110kW za 589 900Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedan začíná na 539 900 Kč,Combi od 569 900 Kč

Výbavy:

Active:

Již v základní verzi ‚Active‘ přesvědčí ŠKODA Superb bohatou sériovou bezpečnostní a komfortní výbavou. Do této nabídky patří elektronická kontrola stability ESC včetně ABS, brzdového asistentu, regulace prokluzu a sedmi airbagů. Ve výbavě jsou dále: halogenové světlomety s funkcí denního svícení, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, dvou-zónová klimatizace, tempomat, nový čtyřramenný volant a nové potahy sedaček a dekorační lišty. Základní cena verze Superb ‚Active’ činí 539.900 Kč.

Ambition:

Verze ‚Ambition’ nabízí další prvky výbavy. Dodatečně k výbavě ‚Active‘ získává zákazník bixenonové světlomety s LED-světly pro denní svícení a inovativní systém světlometů ‚Adaptive Frontlight System‘. Bezpečnost zvyšují mlhová světla s funkcí Corner. Sedadlo řidiče je elektricky nastavitelné. O správné ozvučení vozu se postará radiosystém ‚Bolero’ s integrovaným CD-měničem. Součástí sériové výbavy je rovněž praktická schránka na deštník v levých zadních dveřích. Cena modelu Superb ‚Ambition’ začíná na částce 624.900 Kč.

Elegance:

Výbavová linie ‚Elegance’ nabízí za cenu od 689.900 Kč ještě více komfortu. Kromě prvků výbavy Ambition nabízí Superb Elegance mimo jiné asistent pro rozjezd do stoupání, kontrolu tlaku v pneumatikách, tempomat a parkovací asistent ‚Automatic Parking Assistant‘. Sedadlo řidiče a spolujezdce je možno nastavit elektricky. Vůz má také systém bezklíčového startování a odemykání ‚KESSY’ a speciální soundsystém s deseti reproduktory a digitálním ekvalizérem. Bez příplatku jsou k dostání také všechny odstíny metalického vrchního laku.

Pakety Plus:

Výše uvedené výbavové stupně, lze navíc rozšířit o prvky mimořádné výbavy ze zákaznicky oblíbených akčních ‚paketů Plus‘. Jejich složení s ohledem na vybraný výbavový stupeň: ‚Active Plus‘, ‚Ambition Plus‘ a ‚Elegance Plus‘ zahrnuje například: bi-xenonové adaptivní světlomety s funkcí denního svícení na bázi LED diod, dešťový senzor, přední mlhové světlomety s Corner funkcí, vyhřívání předních a zadních sedadel, vyhřívané čelní sklo, elektricky ovládané dveře zavazadlového prostoru a další. Zákaznická cena akčních ‚paketů Plus‘ činí 15 000 Kč pro výbavové stupně Active a Ambition, resp. 18 000 Kč pro stupeň Elegance.

L&K:

Špičkovou verzí je model ŠKODA Superb L&K. Označení L&K odkazuje na zakladatele české automobilky, Václava Laurina a Václava Klementa. Základní motorizací modelu L&K je vznětový agregát 2,0 TDI o výkonu 103 kW. Ceny začínají na částce 839.900 Kč. Nad rámec jiných výbavových verzí zahrnuje paket L&K mimo jiné exkluzivní kožený interiér Executive, ostřikovače světlometů s vyhřívanými tryskami, elektricky nastavitelná přední sedačky, 18-ti palcová kola z lehké slitiny, tónovaná zadní boční skla a zadní sklo (SunSet), radiosystém Bolero včetně soundsystému a měniče šesti CD, kontrolu odstupu při parkování Park Distance Control (PDC) vpředu i vzadu a síťový program. Nově v nabídce je hnědo-béžová barevná kombinace palubní desky. Dekorační prvky jsou v provedení optiky klavírového laku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem potkal napred OIII a pak Rapida, zpredu jsem je nepoznal, protoze meli obe auta klasicka svetla a pak na dalnici SUP a to bylo to same, proste na prvni pohled je podle me nejde poznat - tedy pri pohledu zpredu... :(

 

Přesně. Jak má OIII obyčejný halogeny, tak je to stejnej xicht jak Rapid. Co se Supíka týče, zdá se mi, že už nemá takovej sebejistej výraz jako doteď. Uvidíme naživo.

Editováno: , autor: Václav Š.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevite, co ma Skodovka proti parkovacim kameram, ze ji nema ani S2FL? Dnes uz to maj casto v zakladu i auta z nejnizsich trid a tady to stale neni ani za priplatek?

 

Parkovaci kamera je ok, jenom nesmi byt zasvinena (zasvinitelna). V Pazoutovi nemam, v Rangi nic moc. Mimochodem, muzes jmenovat pet aut s parkovaci kamerou v zakladni vybave, staci tridy mini a supermini.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...