Fanny84 Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Zdarec! Mám Supáka 1.9 TDi 96kw tiptronic r.v. 10/2005. Chtěl jsem se zeptat, zda-li to není vada turba. Popis: mezi 2. a 3. řadícím stupněm se mi okolo otáček cca 2500-2900 auto cukne. Mezi ostatními řadící stupni jede v pořádku. Je to vada turba? Jinak to jede normálně na turbo, ale mám pocit, že jsou to první známky odcházejícího turba, fakt nevím. Jsem z toho nějakej makovej... Poradíte? Děkuji a ať to Supově frčí! Jinak se omlouvám, že musím založit nové vlákno, ale nic jsem nenašel moc o projevech vady turba, jenom jak se mění. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayBan Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ahoj, myslim si ze to nebude vada turba....motor teoreticky nepozna co tam mas za rychlost, a jelikoz krika je stejna tak by to melo delat vsude...prakticky alespon i u prerazeni z 3 na 4.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanny84 Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 Díky! Asi máš pravdu. Jinak žádný problém, auto jede jako pomásle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanSuperb Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 (edited) kluci kdo z vas ma na 2.5 114kw repasovane turbo? Edited January 23, 2015 by JanSuperb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts