Přejít na obsah

Viper pruhy


Lorrien

Doporučené příspěvky

Legální to je. Když to nedáš přes SPZ tak není co řešit :) lidi mají na autech leccos.. Já bych si vzal asi těch 6 nebo 7 metrů. Lepší delší než mít kratší ;) A můžeš si to nechat udělat nejspíš v lakovně nebo i v servisu. Nebo sám, to je na tobě.

Editováno: , autor: Jehla23
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to mám změřené, tak kdyby někdo chtěl na HB r.v. 2000, tak je to 410cm i s rezervama a beze skel (cca 30cm rezerv = 380cm), objednal jsem 450cm. Až to příjde, tak auto půjde do myčky, pak ještě ty místa, o které jde doleštím, ale zajímalo by mě, čím můžu naznačovat na lak míry pro uložení bez toho abych jej poškodil. Mám tmavší modrou barvu, tužka asi není dobrý nápad, nehledě na to, že na střechu moc dobře neuvidím. Na to lepení už se těším, vypadá to, že jde vesměs o rovné plochy, takže se nebude páska snad nijak na některých místech napínat více než na jiných.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

určitě lepit na auto bez vosku jak tady kluci píšou. Folie by tam pak moc nederžela a za pár dní by šla do kopru. Lepivá místa pořádně odmastit lihem nebo benzinem. Naznačit si to můžež centropenem to pak v pohodě umeješ lihem a při lepení si můžeš pomoct horkovzdušnou pistolí nebo fénem na zaobješích místech. Hlavně všechny dělené řezy potom zafoukat bud tou pistolí nebo fénem :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...