Přejít na obsah

Instalace PIONEER DEH 2320 UB


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

zakoupil jsem autorádio DEH-2320UB. Ve značkovém autoservisu Škoda mi po instalaci řekli, že po vypnutí motoru rádio nefunguje - prý chybí nějaký kabel "S kabel". Myslím, že by to měl být v dnešní době a obzvláště u značky PIONEER standard.

Dle servisu to nelze ani nijak jinak propojit.

Mám Škodu Octavii 2 - rok výroby 2006. měl jsem zabudované originál autorádio Škoda již od výroby. Mám auto bez ACC polohy při startování.

Prosím Vás můžete mi poradit v čem je problém, abych i při případné koupi dražšího přístroje neměl tento problém?

Za odpověď předem děkuji.

S pozdravem Koutnov

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém není v autorádiu, ale v autě. Octavia 2 nemá vyvedený S kontakt. Aby radio hralo i pri vypnutem klicku, je potreba tento nebo podobný adaptér: http://www.stualarm....-bus-interface/ Pri vypnutém klíčku ale zapnout nepujde. To Pioneer neumi. Umi to treba Becker.

Editováno: , autor: tomina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkujii za informaci.

Jestli jsem Vám dobře rozuměl, tak s tím adaptérem mi to bude hrát bez nastartovaného motoru (klíček v základní poloze), ale zapnout to rádio můžu jen se zapnutým motorem. Rádio BECKER bych potom mohl bez motoru i zapnout, ano?

Ještě bych se zeptal, zda to lze u jiných typů rádií Pioneer, popřípadě u jiných značek než BECKER?

Velmi děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím, 'zneužiju' tento příspěvek. Taky jsem si koupil toto rádio, ale když si na rádiu uložím nějakou stanici, a pak vyndám přední panel ( na parkovišti, panel dám do přihrádky ) a pak ho zase dám nazpět,tak ty předvolby co jsem si uložil už tam nejsou ... Jde s tím něco udělat aby tam byly a nebo to tak bohužel špatně pioneer vyřešil ??? + jsme si všim že je rozpojený modrý drát na konektoru- bude to tím ?? vytahovat rádio se mi nechce jen kvůli tomu abych to vyzkoušel tak se vás ptám :-) dík za odpověd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S klíčkem v zapalování bude hrát každý rádio jenom musíš prvně otočit do polohy 2 a potom nazpátek do polohy 1 rádio bude hrát dokud nevytáhneš klíč, pokud teda nemyslíš vypnutí motoru = vytažení klíčku ze zapalovací skříňky.

U Octavie II a u Yetiho se takto bude chovat jen originální rádio. Neoriginální rádio se vypne po vypnutí klíčku i když je klíček pořád v zapalování. Aby zůstalo zapnuté i při vypnutém zapalování, je k tomu potřeba CAN převodník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...