Přejít na obsah

Alpine CDE-111R vs Pioneer DEH-2320UB


Doporučené příspěvky

Zdravím vás lidi, přemýšlím o koupi rádia a váhám mezi Alpine CDE-111R a Pioneer DEH-2320UB. Já bych se přiklonil raději k Alpine. Co vy na to?

Zajímá mě ale hlavně jak rádio vypadá přímo v octavii, teď mám v aute origo radio symphony na cd a to krásne pasuje do stredoveho panelu... jde mi o to jak moc tyhle dvě rádia vyčnívají ven ? Můžete někdo kdo máte tyhle rádia v autech, udělat prosím foto a hodit je sem?

Tohle by mi dost pomohlo v rozhodování.

Diky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

jestli je to stále aktuální, toho pincka ti můžu vyfotit. Pasuje parádně a hraje taky fajn. Jen mi drnčel na kostkách ten nacvakávací rámeček, tak jsemp oužil jako vyfikundaci 3 dorazové čočky co se dávají třeba na šuflata. Montáž asi 10 vteřin, náklady 0,- výsledek 100% :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..nebyl to přímo 2320, ale myslím 3300, který měl přednastavené EQ a dalším problémem byl RCA, který byl pouze pro SW takže když jsem majiteli po cca 3měs. dával na rádio 4ch zesilovač, šly do něj jen nízké frekvence a PIO se stal nepoužitelný...takže místo něj šel CDE-111

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...